Hoera, onze dochter is geboren!

IMG-20151105-WA0055

Hi allemaal. Even een hele kleine update. Ons dochtertje is geboren!

Terwijl ik morgen 6 november met 38 weken zou worden ingeleid, braken vannacht om kwart over 4 spontaan mijn vliezen. Om 5 voor half 10 is ons dochtertje Sofie Nora geboren. Het is ontzettend snel gegaan allemaal en we moeten beiden nog even op krachten komen in het ziekenhuis. Sofie ligt helaas nog even op de kinderafdeling in verband met mijn diabetes, maar het gaat erg goed met haar en we mogen de hele dag bij haar zijn. Zelf moet ik ook nog even aansterken en hopelijk mogen wij morgen of zaterdag lekker naar huis.

Uiteraard schrijf ik  nog een uitgebreid bevallingsverhaal, maar ik wil nu eerst genieten van mijn gezinnetje. Er komen de komende tijd genoeg artikelen online. Morgen zelfs een artikel geschreven door Sicco. Ik zou het heel erg leuk vinden als jullie wel bezoekjes blijven brengen op Belleviefashion.

Liefs,

Priscilla

 

Comments

 1. says

  Lieve Priscilla, gefeliciteerd met jullie kleine meid! Heel onverwacht maar wat leuk. Geniet er samen van! En wat een prachtige namen hebben jullie uitgezocht voor haar. Hartje voor jou! X Suzanne

 2. says

  HOERA! Een lief meisje! Gefeliciteerd lieverd wat heb je een prachtige prinses op de wereld gezet. En zo snel! Topper. Jullie hebben een prachtige naam uitgekozen. Geniet van deze heerlijke tijd.

  Hele dikke kus <3

 3. says

  Gefeliciteerd met jullie dochtertje! Fijn dat ze toch nog zelf kwam! En wat hebben jullie haar een prachtige naam gegeven! Geniet van de tijd en zeker rustig aan doen!

 4. says

  Lieve Priscilla
  Van harte gefeliciteerd met je dochtertje, wat een mooie naam! Ik ben blij dat alles goed gaat en is gegaan en ik kan niet wachten op de eerste kiekjes hihi! Rust lekker uit en geniet ervan! Kus
  (Sicco ook van harte gefeliciteerd natuurlijk!)

 5. says

  Wauw meis, gefeliciteerd! Heel begrijpelijk dat je nu even flink van jullie gezinnetje wilt genieten. Ik wens jullie heel veel liefde toe. Mooie naam trouwens, Sophie!

 6. says

  Gefeliciteerd met jullie wondertje! Ook gefeliciteerd aan de papa ( want die worden dikwijls al eens vergeten bij een bevalling 🙂 ) Jullie hebben het geweldig gedaan en ik wens jullie het allerbeste toe! <3
  Geniet met jullie drietjes xoxo
  Liefs, Sara

 7. says

  Lieverd, van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochter! Wat een prachtige naam! Ik ga duimen voor jullie dat ze snel ontslagen wordt van de kinderafdeling en met jullie mee naar huis mag. Geniet van het kleine wondertje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *