Is het al bijna kerst? TAG

IMG_5042

It’s the most wonderfull time of the year! Oh wat ben ik dol op de feestdagen en stiekem ben ik al een paar weken aan het aftellen tot deze bijzondere dagen. Om alvast in de stemming te komen vulde ik de ‘is het al bijna kerst?’ TAG in. Kijk je mee?

Hoe lang nog tot het kerst is?
Het is nu 18 december, dus nog 7 nachtjes slapen tot het kerst is. Wij vieren zelf ook kerstavond dus officieel zijn het er dan eigenlijk nog maar 4. Ik kan niet wachten!

Op een schaal van 1 tot en met 10, hoe erg kijk jij uit naar de kerst?
Een dikke tien met dik gedrukte letters en een paar uitroeptekens. Ik ben dol op de gezelligheid met vrienden en familie, maar dit jaar is het extra speciaal omdat we voor het eerst kerst vieren met ons kleine wondertje.

Wanneer zet jij je kerstboom op?
Eerlijk gezegd wachten we altijd tot dat sinterklaas ‘weg’ is, maar dit jaar kon Sicco niet wachten. Ik geloof dat wij de kerstboom de week voor 5 december hebben opgezet. Dit jaar kochten wij alles nieuw. Een nieuw jaar daar hoort ook een nieuwe mooie kerstboom met ballen bij! Ik hou overigens ook van verandering en ben enorm snel uitgekeken op de ballen en kleuren.

Hoe ziet jouw ideale boom eruit?
Dit jaar is onze boom versiert met licht roze, bronzen en witte ballen. Om het op te leuken hebben wij hier ook nog houten ballen, slingers en glitter ballen aan toegevoegd. De boom heeft ontzettend veel lampjes. Ik vind dat een kerstboom gezelligheid moet uitstralen, en hoe die nu is, is het voor mij de ideale boom!

Wat is jouw favoriete kerstliedje?
Ik vind alle kerstliedjes wel iets gezelligs/moois hebben, maar ik heb twee favorieten. I don’t wanna spend one more christmas without you van N*sync blijft een groot favoriet. Uiteraard kan All I want for christmass van Mariah Carey niet ontbreken.

Wat vind jij echt niet kunnen tijdens de kerst?
Ruzie, oorlog, en mensen die alleen zitten. Kerst hoort iets moois te zijn en dat hoor je te spenderen met belangrijke mensen. Nu vind ik deze 3 dingen sowieso al verschrikkelijk, maar op deze dagen hoort iedereen hier rekening mee te houden.

Naar welk kerstgerecht kijk jij het meeste uit?
Jeetje naar wat niet. Kerst is bij ons in de familie een vreetfestijn en dit jaar hoeven wij zelf niet te koken. Het is nog een verassing wat wij voorgeschoteld krijgen, maar ik kijk er erg naar uit! Ook wel eens lekker om je te laten verwennen, toch?

Wat voor een outfit draag jij meestal met kerst?
Ik probeer er altijd netjes uit te zien. Vorig jaar had ik een zwart jurkje met diamantjes op de schouders, maar dit jaar heb ik eigenlijk nog geen idee. Oeps, ik denk dat het last minute een kerstoutfit scoren wordt!

Hoe ziet kerst er bij jou over 25 jaar uit?
Helaas kan ik niet kijken in te toekomst, maar ik hoop dat ik dan met mijn kind(eren) en misschien al wel kleinkinderen deze dagen door mag brengen.

Tot slot; Wat geeft jou echt het kerstgevoel? Heb je een traditie?
Wij hebben geen traditie, maar alle gezelligheid rondom kerst en de voorbereidingen geven mij het ultieme kerstgevoel.

Ik wens jullie allemaal alvast enorm fijne, mooie en gezellige feestdagen! Neem jij de TAG ook over? Ik vind het enorm leuk om ook jullie antwoorden te lezen.

 

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *