NIEUW | Andrélon Pink By Mascha

20180301_123056

De samenwerking tussen Andrélon en Mascha is je vast niet ontgaan. Ze ontwikkelden namelijk samen 2 nieuwe productlijnen bestaande uit een shampoo en conditioner. Ik zal alles vertellen over deze nieuwe producten. Kijk je mee?

20180301_123129

Samen met Andrélon ontwikkelde Mascha 2 productlijnen die zijn gebaseerd op veel voorkomende haarbehoeften onder haar fans (volume en verzorging) en op haar favoriete geuren. Dit zijn de lijnen, Sweet Volume en Tropcial Repair. Beide lijnen bevatten een shampoo en een conditioner. Naast dat de lijnen ieder een eigen werking hebben, zullen de producten ook voor makkelijk doorkambaar haar zorgen en het zijdezacht maken.

Andrélon Pink By Mascha Sweet Volume Shampoo & Conditioner

20180301_1231523

De Sweet Volume lijn is speciaal ontwikkeld voor haar wat een flinke boost kan gebruiken. Hangt jouw haar er maar een beetje slapjes bij? Dan is deze lijn wellicht iets voor jou! De producten bevatten onder andere avocado en amandelolie wat zorgt voor een mooie glans. Daarnaast bevatten zowel de shampoo als de conditioner geen siliconen wat ervoor zorgt dat je haar zijn volume behoud. De shampoo maakt mijn haar goed schoon, schuimt rijkelijk en laat een heerlijke zoete geur achter. De conditioner zorgt voor de extra verzorging van mijn punten en maakt mijn haar makkelijk doorkambaar. Of deze producten echt volume geven aan het haar durf ik niet te zeggen. Mijn haar heeft van nature al aardig wat volume, dus ik merkte zelf weinig verschil. Wel zijn de producten erg fijn in gebruik en ruiken ze waanzinnig lekker.

Andrélon Pink By Mascha Tropical Repair Shampoo & Conditioner

20180301_12330032

Is je haar meer toe aan herstel, dan is de Tropical Repair lijn meer geschikt voor jou! Zowel de shampoo als de conditioner zullen beschadigde lokken herstellen en voorzien van een heerlijke, tropische geur. De producten bevatten namelijk kokosolie en amandelolie dat niet alleen zorgt voor gevoed en verzorgd haar, maar het zal je ook laten verlangen naar een warm en tropisch eiland. Mijn haar voelt na het gebruik van beide producten extreem zacht aan en het ziet er tot in de punten verzorgd uit.

20180301_123406

Als ik kijk naar de behoefte van mijn eigen haar, dan past de Tropical Repair lijn het beste bij mij. Maar mocht je meer volume willen, dan is de Sweet Volume lijn wellicht iets voor jou. De producten zijn fijn in gebruik, ruiken heerlijk en hebben een nog fijnere prijs. Zowel de shampoo’s als de conditioners kosten €3,99 voor 250 ml per stuk.

De Andrélon Pink By Mascha lijn is vanaf nu te koop bij de drogisterij.

Welke lijn past het beste bij jouw haar?

*Deze producten heb ik ontvangen ter review.

Comments

  1. VWillemse says

    Veel schuim en veel parfum past natuurlijk wel bij Andrelon maar zelf heb ik liever een wat mildere shampoo.
    Wel een opvallende en vrolijke verpakking.

  2. says

    Deze lijn kende ik nog niet. Lijkt me wel fijn. De volume heb ik niet echt nodig maar een beetje repair is altijd goed dan past de tropical lijn beter bij me.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *