Andrélon Klei Fris & Zuiver

IMG_2499-01

Soms is het zoeken naar de juiste haarproducten, voor de juiste verzorging. Zoals ik, met een vette haaraanzet maar juist weer hele droge punten. Andrélon biedt hiervoor de perfecte oplossing met de Andrélon Klei Fris & Zuiver lijn. Kijk je mee?

IMG_2500-01

Andrélon Klei Fris & Zuiver is een haarverzorgingslijn bestaande uit een shampoo, conditioner én droogshampoo. De lijn is speciaal gemaakt om haar dat snel vet wordt langer fris te houden, zonder het haar uit te drogen. De producten zijn verrijkt met witte kaolien klei (ook wel bekend als Chinese klei), wat een zachte en zuiverende werking heeft op het haar en de hoofdhuid. Precies wat je nodig hebt als jij net als ik snel last hebt van een vette haaraanzet, maar juist haar wat droog blijft in de punten.

Andrélon Klei Fris & Zuiver Shampoo 300 ml €4,99

IMG_2502-01

Mijn haar was een drama en moest ik vrijwel iedere dag wassen om een beetje voor de dag te komen. Uiteraard kan dit ook komen door het juist te vaak te wassen, een wisseling van hormonen en een slechte luchtkwaliteit en luchtvervuiling zijn ook echte boosdoeners, maar deze lijn is echt een uitkomst voor mijn haartype. Ik was mijn haar nu gemiddeld om de 3 dagen. Wanneer ik mijn haren was, was ik het 2 keer achterelkaar met een klein beetje Klei Fris & Zuiver shampoo. De shampoo heeft een hele fijne frisse geur en een klein beetje is al voldoende om je haar goed te laten schuimen. Als ik mijn haar weer was met een ander merk shampoo, dan merk ik gelijk dat het weer sneller vet wordt.

Andrélon Klei Fris & Zuiver Conditioner 300 ml €4,99

IMG_2503-01

De conditioner is een extra verzorging speciaal voor de lengte van je haar. Persoonlijk gebruik ik dit altijd, want met mijn lange en dikke haren is dat wel nodig. De conditioner maakt mijn haar zijdezacht en zorgt ervoor dat het makkelijk doorkambaar wordt. Verdeel een klein beetje van de conditioner over de lengte van je haar (niet de aanzet, dan wordt het juist vet), even laten intrekken en vervolgens weer grondig uitspoelen.

Andrélon Klei Fris & Zuiver Droogshampoo 245 ml €5,99

IMG_2504-01

Droogshampoo is eigenlijk een product wat ik nooit gebruik. De meeste merken laten een witte waas achter en op mijn bruine lokken vind ik dat te zichtbaar. De Andrélon Klei Fris & Zuiver Droogshampoo beloofd dat niet te doen, dus daar was ik uiteraard enorm nieuwsgierig naar. De droogshampoo is inderdaad niet terug te zien op het haar, laat een frisse geur achter en zorgt tegelijkertijd ook nog eens voor iets meer volume. De droogshampoo bevat 100% natuurlijk tapioca zetmeel dat het talg op natuurlijke wijze absorbeert. Ik gebruik het niet vaak, maar het is altijd handig voor als ik het wassen van mijn haar nog even uit wil stellen.

IMG_2500-01

De Andrélon Klei Fris & Zuiver lijn is verkrijgbaar bij onder andere Etos en Kruidvat.

Welk haartype heb jij?

*Deze producten heb ik ontvangen ter review.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *