Opgemaakt juli

2015-07-27 16.27.51

Als ik naar mijn maandelijkse opgemaakte producten kijk, dan lijkt het alsof ik alleen maar onder de douche sta. De douchegellen vliegen er doorheen. Ik verzamelde weer een berg, kijk je mee?

2015-07-27 16.38.27

Hoe kon het ook anders. Guhl komt natuurlijk weer voor in mijn opgemaakt artikel. Ik gebruik momenteel nooit meer een andere shampoo of conditioner omdat ik simpelweg verliefd ben geworden op dit merk. Ik maakte een shampoo en conditioner op uit de Guhl pluiscontrole en veerkracht lijn. De producten zijn erg zuinig in gebruik, ik doe er gemiddeld een maand mee in tegenstelling tot andere merken.

2015-07-27 16.28.35

Het is bijna gek als ik niet meer dan 2 douchegellen op maak. Ze vliegen er bij mij door heen, ik douche namelijk iedere dag en soms zelfs wel 2 keer. Ook staan er meerdere douchegellen bij mij in de douche zodat ik ze af kan wisselen. De Balea meloen douchegel gebruikte ik het liefst iedere dag. De geur is zo lekker en dat terwijl ik meloen verschrikkelijk vind! De Kruidvat Spa secret shower foam kocht ik in eerste instantie voor Sicco, maar naarmate ik de geur steeds vaker rook vond ik het ook wel erg lekker om zelf te gebruiken. De douche foam is niet heel erg zuinig in gebruik, maar ach.. voor de prijs verwacht ik dat ook niet.

2015-07-27 16.29.13

Er staan altijd wel een aantal producten van The body shop in de douche. De mini’s vliegen er sneller doorheen dan de full size producten. Zo maakte in een mini body scrub op in de geur Moringa. Ik moest enorm wennen aan de geur, maar gelukkig werd deze steeds lekkerder. De body scrub is lekker dik en heeft fijne scrub deeltjes. Ook maakte ik een mini Satsuma douchegel op. Wow, deze geur is zo zoet! Ik zal de geur niet snel opnieuw kopen.

2015-07-27 16.29.45

Deodorant is momenteel een drama bij mij. Normaal gesproken werkt de Nivea anti-transpirant stress protect deodorant prima bij mij, maar door de hormonen transpireer ik momenteel enorm. Deze deodorant werkt jammer genoeg niet meer optimaal voor mij en ik moet dringend op zoek naar een alternatief. Mocht je tips hebben, ik hoor ze graag!

2015-07-27 16.31.00

Van Balea gebruikte ik een masker, maar ik vond hem niet heel erg fijn. Na gebruik had ik een enorm vette huid en laat dat nou net iets zijn waar ik niet van hou. Door de PCOS groeien haartjes sneller terug dan bij een gemiddeld persoon en reageert mijn huid vaak geΓ―rriteerd na het scheren. Ik ben altijd aan het experimenteren met scheerschuim en scheermesjes, maar bij de Etos vond ik een scheer olie. Ik ben dik tevreden, de olie werkt kalmerend voor mijn huid. Wel super jammer dat het maar een mini flesje is. De Clinique 7 days scrub cream heb je al een keer voorbij kunnen zien komen in een favorieten artikel. Ik gebruik de scrub iedere dag onder de douche om mijn gezicht te reiningen. Ik vind hem erg fijn.

2015-07-27 16.30.21

En natuurlijk konden de Yankee Candles niet ontbreken. Ik brandde Lua party en wild fig. Beide erg lekker zoet en zomers.

Ik geloof dat ik de indruk heb achter gelaten dat ik altijd schoon de deur uit ga. Maar goed ook, hihi.

Wat heb jij opgemaakt? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Comments

 1. says

  Fijne producten heb je weer opgemaakt! Ik gebruik zo’n deostick van Dove. Die zorgen ervoor dat je langer droog blijft. Ik doe er vaak wel nog een spray over voor een lekkerder geurtje mocht ik toch gaan zweten.

 2. Sharon says

  Fijne producten heb je opgemaakt! En over de deo, ik raad je echt de deo stick van Rexona aan! Deze stick heeft mij heel erg geholpen, ik zweette ook erg veel en sinds ik deze stick heb ontdekt niet meer πŸ™‚ hij kost rond de 8 euro, prijzig voor een deo maar wonderspul! Bij de Etos is nu trouwens op alle deo de 2e gratis πŸ˜‰ X

 3. says

  Leuke producten heb je opgemaakt! De Satsuma geur vind ik ook echt totaal niet lekker! πŸ™‚ Die met meloen lijkt me net wel heel lekker en Balea is dan ook zo’n leuk merk! πŸ™‚
  Als deodorant moet je gewoon de Lady Speed Stick een keer geprobeerd hebben! Ook de deosticks van Rituals vind ik erg fijn! πŸ™‚

 4. says

  Wat een fijne producten! En de Moringa lijn van The Body Shop heeft echt een rare geur, ik kan er niet aan wennen .. Toen ik in Antwerpen was bij mijn mama & broer thuis had mijn broer (jep, ijdeltuitje) de body butter ervan gekocht. En echt die geur .. Bah, niets voor mij :/ Heb je al de Rexona Motion Sense deo’s geprobeerd? Ik transpireer zelf ook enorm veel en zij helpen bij mij geweldig πŸ™‚ Liefs! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *