NIEUW | Beautyblender Chill

20180207_131959

De Beautyblender, wie kent deze handige beauty-tool inmiddels niet? Ik wel, maar ervaring met deze tool had ik nog niet. Daar kwam verandering in, want ik testte er één uit. Dit is ook nog eens de allernieuwste kleur, Chill. Benieuwd of ik de Beautyblender inmiddels heb ingeruild voor mijn vertrouwde foundationkwast? Lees dan snel verder!

20180207_125244

De Beautyblender is al zolang ik het ken een enorme hype en menige beautyblogger en make-upartist is er dan ook fan van. Toch wist het populaire roze make-up ei niet mijn vertrouwde foundationkwast te vervangen. Sterker nog, ik gebruikte nooit eerder zo’n eitje want ik zag er het nut er niet van in. Zeg nu eerlijk, als je eenmaal een fijne kwast hebt dan wil je eigenlijk niks anders meer toch? Toch wist het merk mij de laatste tijd steeds nieuwsgieriger te maken en maakte ik eindelijk kennis met de Beautyblender in de allernieuwste kleur. Deze blauwe Beautyblender is geïnspireerd op de koele kleur van de oceaan.

20180207_125306

De Beautyblender is latex en geurvrij en gemaakt van exclusief Beautyblender materiaal met open celstructuur die ervoor zorgt dat je sponge je make-up niet absorbeert. Zo creëer je de perfecte make-uplook zonder teveel make-up te verbruiken. De Beautyblender kan gebruikt worden voor zowel primer als foundation, BB Cream, concealer, poeders of blush en highlighter in crème vorm.

img_5799

De Beautyblender is heel gemakkelijk in gebruik. Simply Wet, Squeeze, Bounce. Maak je Beautyblender nat zodat het ongeveer 2 keer zo groot wordt. Knijp vervolgens het overtollige water eruit en droog het in een handdoek. Daarna kun je aan de slag met je make-up. Ik gebruik de Beautyblender voor het aanbrengen van mijn foundation en concealer. Ik breng de foundation eerst met mijn vinger aan op mijn gezicht en dep vervolgens de foundation op mijn huid. Dit doe ik op dezelfde manier met mijn concealer. De ronde kant gebruik ik voor mijn gezicht en de puntige kant voor de huid rondom mijn ogen en neus. Het is belangrijk dat je na gebruik de Beautyblender reinigt in verband met de hygiëne en om het in topconditie te houden. Ook niet geheel onbelangrijk, vervang je Beautyblender na elke 3 maanden.

20180207_125325

Waarom ben ik deze handige beautytool niet eerder gaan gebruiken? Wat een verschil met een kwast! Het neemt ten eerste veel minder product op, het ligt fijn in de hand, het blend de foundation mooi met mijn huid en door de puntige vorm kom ik heel gemakkelijk in hoekjes bij bijvoorbeeld mijn neus. Op de vraag of mijn vertrouwde foundationkwast inmiddels is vervangen hoef ik geloof ik geen antwoord meer te geven, want de Beautyblender staat standaard in de badkamer zodat ik het er makkelijk bij kan pakken wanneer ik mijn make-up wil aanbrengen. I love it!

De Beautyblender Chill is onder andere te koop bij Douglas & Ici Paris XL en kost €19,99.

Waar breng jij graag je foundation mee aan?

*Dit product heb ik ontvangen ter review.

Comments

  1. says

    Ik heb deze in het rose maar eerlijk is eerlijk hij zit nog in het doosje. Ik gebruik ook geen kwast maar gewoon mijn vingers. Maar ik ben nu wel erg benieuwd geworden na jouw review

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *