Benefit roller lash mascara

IMG_8992

Zoals eerder al te zien was op mijn instagram account, was ik naar een Benefit event waar de nieuwe roller lash macara geïntroduceerd werd. Het event vond zich plaats in een kapsalon, die helemaal in dezelfde stijl was aangekleed als de mascara. Roze, roze en nog eens roze. Met de looks scoort de mascara al een heleboel punten maar wat vind ik er nou van?

IMG_8969

Benefit staat mij wel een beetje bekend om de they’re real mascara! De they’re real mascara is bij veel meiden al een favoriet maar ik moet er enorm mee oppassen, het borsteltje is vrij groot en dik en binnen no-time zit alles onder. Nu moet dat geen probleem zijn, mijn wimpers krullen mooi maar als ik haast heb is de mascara niet zo handig.

IMG_8976

Geloof het of niet maar miljoenen meiden kunnen geen mascara gebruiken. Vaak is een mascara gemaakt voor korte wimpers, dunne wimpers of juist volle wimpers. Maar wat nou als je korte wimpers, rechte wimpers en kleine ogen hebt? Benefit kwam met het juiste idee en haalde haar inspiratie uit krullend haar. Je haar kun je het beste krullen met een krultang of haarrollers dus waarom nou geen haarrollers voor je wimpers?

IMG_8975

Nou kun je natuurlijk niet letterlijk rollers in je wimpers doen maar Benefit inspireerde hier het borsteltje wel op. Het borsteltje is een tikkeltje gebogen, er zitten haakjes aan en is vrij smal en kort. Op deze manier kan iedere wimper goed gepakt en meegenomen worden tijdens het aanbrengen van de mascara.

zonder

Van mezelf heb ik vrij korte wimpers die alle kanten op springen. Ik ben enorm benieuwd of de mascara het gewenste effect geeft.

met2

Wauw, ik ben onder de indruk. Mijn wimpers zijn mooi lang, hebben een mooie krul en zijn enorm vol. Na wel èèn laagje mascara heb ik al het juiste effect en zijn mijn wimpers intenst zwart. De mascara plakt niet, dikke spinnen poten op onze ogen willen we natuurlijk niet hebben!

IMG_9016

En natuurlijk ook nog even een full face foto!

IMG_8992

Wat mij betreft is Benefit er in geslaagd de perfecte mascara te maken, ik ben om. De mascara ligt lekker in de hand, ziet er enorm leuk uit, brengt fijn aan en zorgt voor de perfecte wimpers!

De Benefit roller lash mascara ligt vanaf 2 maart in de winkels en kost 25,00 euro.

Wat vind jij van het effect?

 

Dit product heb ik ontvangen ter review.

 

Comments

  1. says

    Duidelijk te zien hoeveel effect hij heeft. Gelukkig heb ik zelf wel lange wimpers, die redelijk krullen. Maar dit zal echt een uitkomst zijn voor mei de die dat niet hebben. Xx Laura

  2. says

    Wauw die ziet er mooi uit. Heeft echt een mooi effect op je wimpers! Ik ben iemand met hele makkelijke wimpers die eigenlijk met elke mascara wel mooi worden, dus kan er ook niet extra geld aan uitgeven ofzo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *