Benefit GALifornia Blush

20170126_150138

De nieuwe GALifornia blush van Benefit was èèn van de producten die ik toevoegde aan mijn wishlist voor 2017. De blush was continu uitverkocht, maar toen ik een mail ontving dat die weer leverbaar was bestelde ik het zonder er ook maar een seconde over na te denken. Vandaag review ik de blush voor jullie! Kijk je mee?

20170126_145935

Benefit staat wat mij betreft toch wel bekend om haar vrolijke, funky, kleurrijke verpakkingen. De blush zit in een vierkanten kartonnen doosje met hierop een zomerse print. De zonnebril, maar ook de kleuren maken het geheel lekker zomers. Binnenin het doosje zit een spiegeltje en een kwastje. Altijd handig!

20170126_150004

20170126_150229

Op de blush zit een zonnetje gedrukt wat het geheel nog meer zomers maakt. De stralen van de zon bevatten gouden glitters, maar helaas is dit wel een overspray. Na 1 keer gebruiken is dit gouden laagje weg, wat toch best wel jammer is. De kleur van de GALifornia blush draag ik graag, perzik tinten -ook wel rosegold-. Perfect voor de zomer!

img_0778

Gelukkig is er nog wel iets terug te zien van het goud, want in de blush zelf zit een heel klein subtiel glittertje verwerkt. De blush zelf is enorm gepigmenteerd. Ik veegde heel lichtjes de blush over mijn arm voor dit effect.

img_0822

img_0828

Ik heb de Benefit GALifornia blush heel lichtjes aangebracht voor dit resultaat. De kleur knalt niet van mijn gezicht af, maar geeft mij wel een gezonde kleur en uitstraling. Erg mooi en natuurlijk! Overigens is het bijna niet nodig om nog een highlighter aan te brengen door de subtiele gouden glitters, maar mocht je dit wel willen doen kan ik Soft & Gentle van MAC aanraden. Deze combinatie is erg mooi!

20170126_150106

De kleur, de verpakking, de print, het effect, ik vind Benefit GALifornia fantastisch! Ik ben ontzettend blij dat ik dit keer niet twijfelde bij mijn aankoop, want de blush is inmiddels groot favoriet. Oh en wat ik nog ontdekte bij het aanbrengen van de blush, er komt een heerlijke, zoete zomerse geur vanaf.

Benefit GALifornia blush is exclusief te koop bij Douglas en kost €34,00

Ben jij net zo verliefd op Benefit GALifornia als dat ik ben? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Comments

  1. says

    Hij staat je mooi. Ik wil deze blush ook graag hebben, de verpakking is geweldig en het product is erg mooi. Wat ik wel jammer vind is dat de bovenste laag van de blush een overspray is, gelukkig blijft het product daaronder nog erg mooi :-).

  2. says

    Wauw, wat een prachtige blush. Alleen vanwege het pretty patroontje zou ik hem al kopen. Bijna zonde om te gebruiken hihi. Het effect van de blush op je jukbeenderen vind ik ook heel erg mooi! Hele goede aankoop!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *