Charlotte Tilbury Cheek to Chic Blush Ecstasy

img_8689-01

Zo nu en dan belandt er een high-end make-up product op mijn wishlist en afgelopen week kon ik er eindelijk weer een afstrepen. Ik kocht een prachtig product en niet zomaar een, namelijk de Cheeck to Chic Blush van Charlotte Tilbury in de kleur Ecstasy. Kijk je mee?

img_8690-01

img_8693-01

High-en make-up, ik kan er geen genoeg van krijgen. Niet alleen de prachtige, meest over de top gecreëerde verpakkingen weten mijn hart sneller te laten kloppen, ook de inhoud weet mij 9 van de 10 keer verliefd te maken. Zo belandde er een blush van Charlotte Tilbury op mijn wishlist. Na er meerdere positieve verhalen over te hebben gelezen, besloot ik één blush te kopen. Ik ging voor de kleur Ecstasy. De verpakking ziet er luxe uit met haar donkerrode tot aan donkerbruine kleur en is mooi afgewerkt met het logo en gouden details. Het enige minpunt is dat je na het aanraken van de verpakking al vingerafdrukken ziet zitten, wat ook moeilijk weg te poetsen is.

img_8694-01

img_8698-01

Maar naast de luxe verpakking, is het wat mij betreft de inhoud die mij enthousiast maakte. Als het aankomt op blush dan zijn perzik en roze tinten mijn favoriet. Deze blush heeft een combinatie van beiden. De blush is opgedeeld in 2 kleuren. Aan de buitenkant zit een warme perziktint en aan de binnenkant een roze perziktint met lichtgouden shimmers. Je kunt de kleuren samen gebruiken, maar ook op zichzelf.

img_8703-01

buitenste kleur – binnenste kleur – 2 kleuren samen

img_8750

img_8699-01

Wat een beauty. De kleur is prachtig, de kwaliteit is goed en daarnaast krijg je ook nog een luxe verpakking. De kleur kun je heel gemakkelijk opbouwen en wanneer je iets meer van de middelste kleur aanbrengt wordt het effect feller. Ergens doet de Charlotte Tilbury blush mij denken aan een oudere blush van Artdeco. Helaas is deze niet verkrijgbaar, anders was het een prima budget alternatief geweest. Het is even flink in de buidel tasten, maar je krijgt er ook iets heel moois voor terug.

De Charlotte Tilbury Cheec to Chic blush is exclusief verkrijgbaar bij de Bijenkorf en kost €39,-

Heb jij al iets van Charlotte Tilbury in jouw stash?

Comments

  1. says

    Het is niet de goedkoopste blush, maar ik ken deze en hij is echt prachtig. Daarnaast doe je er een eeuwigheid mee dus dan vind ik de prijs ook meer dan prima. Charlotte Tilbury vind ik echt een geweldig merk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *