Freedom Make-up Pro Glow Pink Cat

2015-08-06 16.50.18

Eerder konden jullie al een uitgebreide review lezen over de Freedom nagellak, maar nu is er een ander product aan de beurt. Een blush wel te verstaan, waar ik opslag verliefd op werd. Het printje past helemaal bij mij, maar zal de blush kwalitatief net zo mooi zijn als dat het er uit ziet? Lees snel verder..

2015-08-06 12.57.32

Er zijn momenteel vier verschillende kleurcombinaties verkrijgbaar, waarvan er drie bronzers zijn en één blush. Ik moet eerlijk bekennen dat ze mij alle vier wel enorm aanspraken, maar de blush sprong er voor mij toch wel uit. Het dierenprintje is natuurlijk helemaal hot, maar de combinatie met de roze kleur maakt het geheel helemaal af. Ik ging voor Pink cat, de naam past er helemaal perfect bij.

2015-08-06 12.57.01

De verpakking zelf is wat simpel. Door het doorzichtige, plastic dekseltje spat wel direct het dierenprintje en de knallende kleur er uit. De blush is gemakkelijk te openen en met een klik zit het dekseltje er weer op. Ik vind het er prima uit ziet voor een budget product!

2015-08-06 16.59.59

De donker roze (bijna paarse) kleur spat er meteen uit. Maar wees niet bang. In combinatie met de perzik en licht roze kleur word het een mooie zomerse, roze kleur. Je kunt er voor kiezen de kleuren apart te gebruiken, maar zelf ben ik daar geen voorstander van. Doe mij gewoon maar lekker makkelijk en mengen maar!

2015-08-06 16.53.07

Zoals ik al zei, de donker roze kleur is nauwelijks terug te zien als je alle kleuren samen mengt. Er blijft een prachtige roze/perzik kleur achter met een subtiele glans. Wel even opletten tijdens het aanbrengen van de blush dat je niet te veel product gebruikt. De blush is goed gepigmenteerd en laat al snel een te donkere kleur achter.

IMG_2601

Ik heb de blush heel voorzichtig aangebracht, de kleur is op deze manier duidelijk te zien maar niet te aanwezig. Ook blijft er een mooie subtiele glans achter. Zelf breng ik nog wel een highlighter aan voor wat extra glans.

2015-08-06 16.51.03

Het enige nadeel dat ik kan bedenken is dat natuurlijk het mooie printje na een aantal keren gebruik weg vervaagd. Ook is de blush aan de poederige kant. Niet heel storend, maar wel enorm zonde omdat er zo veel ongebruikt product weg gaat. De blush is op deze manier dus niet heel zuinig in gebruik. Verder is het een mooie kleur, de pigmentatie is top en voor de looks krijgt de blush van mij al een 10. Ik ben enthousiast en enorm benieuwd geworden naar de bronzers.

2015-08-06 12.59.14

De Freedom make-up Pro Glow pink cat blush kost €3,99 en is te koop bij de Boozyshop.

Wat vind jij van de blush? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Comments

  1. says

    Hij ziet er zo leuk uit! Ik vind het effect op je gezicht echt onwijs mooi. Inderdaad zichtbaar maar niet overdreven, waar ik een beetje bang voor was toen ik hem zag, hihi. Ik wil hem ook!

  2. says

    WAUW! Ik dacht even dat hij super heftig zou zijn, ik scrolde al bijna naar beneden naar de swatch hihi.. De koele paarse kleur en de warme peach kleur, maakt echt een perfecte combinatie. Ik ga zeker eventjes op de website naar de producten kijken..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *