H&M Pure radiance powder blusher

2015-09-07 13.01.34

Van nagellak tot aan oogschaduwpaletten en wenkbrauwkitjes. H&M heeft een flinke uitbreiding gehad op het make-up assortiment. Het grote nieuws was overal te lezen en ik heb toch wel het idee dat iedereen laaiend enthousiast is. De producten zien er al ontzettend luxe uit, en ik als vrouw met zwak voor mooie verpakkingen kon natuurlijk weer eens niet mijn portemonnee gesloten houden. Ik kocht een aantal producten, waarvan ik er vandaag 1 laat zien. Kijk je mee?

2015-09-07 12.57.07

Aangezien er ontzettend veel nieuwe producten verkrijgbaar zijn, was het erg moeilijk een keuze te maken welke producten ik nou echt wilde proberen. Ik maakte een selectie en kwam al snel tot de conclusie dat mijn hart sneller ging kloppen bij het zien van de nieuwe blushes. Helaas heb ik geen H&M met een beauty afdeling in de buurt, dus moest ik mijn bestelling plaatsten op de website. Wat is dat lastig, want er zijn maar liefst 10 verschillende kleuren blush verkrijgbaar. Ik besloot voor een kleur te gaan waar ik altijd blij van word en dat zijn toch wel de perzik kleuren. Ik ging voor golden peach.

2015-09-07 13.03.18

Dat de verpakking er ontzettend luxe uit ziet hoef ik denk ik niet uit te leggen. De zwarte glanzende verpakking met gouden onderkant laat ieder beauty hartje wel even overslaan, maar ik schrok eerlijk gezegd wel een klein beetje van de kwaliteit. De verpakking van de blush is van plastic, wat volkomen normaal is, maar het voelt enorm goedkoop en gammel aan. Bij het zien van de verpakking had ik wel een stevig doosje verwacht, maar wanneer ik de blush nu open ben ik extra alert en voorzichtig. Jammer, maar uiteindelijk gaat het om de inhoud.

2015-09-07 12.59.09

Als het op een blush aankomt dan bezwijk ik toch vaak wel voor de perzik kleuren. Nu zijn er 10 verschillende kleuren verkrijgbaar, van knal roze tot aan brown Sugar. Goede set, want zo zit er voor iedereen wel een mooie geschikte kleur bij.

2015-09-07 13.02.38

De naam golden peach komt duidelijk goed tot zijn recht. Want door de perzik kleur zit een prachtige gouden glans. Zo op het eerste oog heeft de blush wel iets weg van Sleek Rosegold. Ik vind het nu al geweldig!

2015-09-07 13.04.44

Voor de swatch bracht ik een dun laagje aan met mijn vinger. Het is wel duidelijk dat de blush goed gepigmenteerd is, sterker nog; misschien iets te goed. Even opletten dus met je blush kwast, dat je niet te enthousiast word bij het aanbrengen van de blush. Een klein beetje product is al meer dan voldoende.

IMG_3032

En dit is precies waarom ik gek ben op perzik gekleurde blushes. Ik ben zo wit als sneeuwwitje en met dit soort kleuren krijg ik direct weer een gezonde uitstraling. De blush laat een mooie gouden subtiele glans achter, brengt fijn aan en smelt samen met je huid. Ik ben blij.

2015-09-07 13.00.56

Alhoewel ik in eerste instantie wat was teleurgesteld door de kwaliteit van de verpakking, heeft de inhoud alles weer goed gemaakt. Doordat de pigmentatie zo goed is, heb je maar weinig product nodig en kun je dus enorm lang met de blush doen. En dan niet vergeten de kleur, de perzik tint met gouden glans is de perfecte combinatie. Ik ben enthousiast en kan stiekem de kwaliteit van de verpakking wel door de vingers zien.

De H&M Pure Radiance powder blusher is online en in de winkel te koop en kost €7,99.

Heb jij al een product kunnen scoren uit het nieuwe make-up assortiment? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Comments

  1. says

    Ik moet zeggen dat ik de beautyproducten van H&M liever net wat fijner geprijsd had gezien. Nu denk ik, tja nog een tientje er bovenop en ik heb een blush van MAC. Ja, foute gedachte maar toch denk ik zo. Toch vind ik deze blush wel heel erg mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *