INGLOT freedom system blush palette 125

Kun je je voorstellen dat ik wild enthousiast werd toen ik een INGLOT winkel tegen kwam in Duitsland?! Het online shoppen op de webshop van INGLOT vind ik al een feestje maar toen ik de winkel in liep en alle prachtige kleuren en producten zag voelde ik mij als een klein kind in een snoep winkel. Het was enorm moeilijk om iets uit te zoeken maar het is me gelukt. Ik ging voor een freedom system blush palette.

 Het freedom system palette systeem vind ik zelf erg handig. Je kiest een kleur of een aantal kleuren blush en aan de hand van het aantal dat je gekozen hebt kun je een palette samenstellen. Zo kun je 1 kleur kiezen maar ook meerdere.

Ik ging voor 1 kleur, een kleur die me direct aansprak. De blush is een AMC blush en heeft het nummer 125. Helaas kan ik geen kleur naam vinden. De blush zit verpakt in plastic, deze dien je er eruit te halen.


Het is een prachtige koraal kleurige blush met subtiele glitters.


Het freedom system palette werkt met een magneet systeem. De blush laat je in het palette ‘vallen’ en door het magneet blijft de blush goed vast zitten. Het enige nadeel die ik kan vinden bij dit systeem is dat er geen mogelijkheid is de blush uit het palette te halen zonder dat bijvoorbeeld je nagels de blush beschadigen.

De kleur is wederom prachtig. Ik houd wel van poeder roze wangetjes. De pigmentatie is weer geweldig, kan ook niet anders!

Ik ben weer een fantastische blush rijker en uiteraard beland deze in mijn favorieten bakje!


Ik betaalde 17 euro in totaal voor het INGLOT freedom system blush palette. INGLOT is te koop op de webshop van INGLOT en diverse INGLOT winkels.

Ben jij al bekend met INGLOT?

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.