Max Factor creme puff blush lovely pink

2015-07-13 11.05.36

Ken je dat? Reviews voorbij zien komen van prachtige producten en iedere keer denken deze moet ik hebben, maar het komt er steeds maar niet van. Het overkomt me vaak, maar toen ik een geweldige actie op Max factor voorbij zag komen, greep ik mijn kans en kocht ik eindelijk de blush die al weken in mijn gedachten rond spookte. Kijk je mee? 2015-07-13 11.02.58

Ik moet heel eerlijk bekennen dat er niet veel producten van Max Factor te bekennen zijn in mijn gigantische make-up stash. Waarom dat zo is, ik zou het niet weten aangezien de producten prachtig zijn. Toen ik berichten voorbij zag komen over nieuwe blushes werd ik laaiend enthousiast. De blush heeft een plastic zwarte verpakking, met een transparant dekseltje en gouden bedrukkingen. Helemaal leuk!

2015-07-13 11.03.29

De blushes zijn verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren, waarvan ik zelf 05 lovely pink laat zien. De blushes behoren allemaal in de roze hoek, waarvan lovely pink de lichtste kleur is. De blush is overigens 36 maanden houdbaar.

2015-07-13 11.06.24

De kleur ziet er in de verpakking al prachtig uit en doordat het een gebakken blush is ontstaat er een patroontje in. De kleuren liggen tussen licht roze en perzik en er komt op het eerste oog een mooie glans vanaf. Ik kan uren naar de blush kijken, want wauw wat is het een beauty!

2015-07-13 11.07.03

De kleur is enorm goed op te bouwen. Ik heb de blush voor de swatch iets dikker aangezet zodat de kleuren mooi overkomen op de foto. En niet te vergeten de glans, want die spat er van af.

IMG_1942

De blush laat een prachtige subtiele kleur achter op mijn wangen en in principe heb je hierbij geen highlighter meer nodig. De blush laat al een gezonde glans achter. Mocht je echt op willen vallen dan zou je nog wat extra highlighter kunnen aanbrengen. De blush is makkelijk aan te brengen en smelt als het ware in een met je wangen, wat voor een natuurlijk effect zorgt. Daarnaast is de blush in kleur goed op te bouwen. Voor een lichte blos hoef je niet voorzichtig te zijn met je poederkwast!

2015-07-13 11.05.00

Mijn missie voor aankomende week is nog een kleurtje scoren, want wauw wat ben ik onder de indruk. De blush belandt absoluut in mijn favorieten bakje.

De Max Factor creme puff blush is te koop bij de drogisterij en kost €12,99.

Wat vind jij van de blush? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Comments

 1. says

  Hij ziet er heel erg mooi uit bij je. Ik heb ‘m in een ander kleurtje en ik vind ‘m ook super fijn! Ik heb ook niet zo super veel Maxfactor in mijn stash, maar ik begin er steeds meer van te kopen. Het is eigenlijk best een tof merk.

 2. says

  Van MaxFactor heb ik ook niet zo heel veel, terwijl ik dit wel een fijn merk vind :-)! Ik vind de blush ook mooi en subtiel…precies waar ik van hou!

 3. says

  Wat een mooie blush zeg! Ik vind hem je ook erg mooi staan 🙂 Ik heb eigenlijk ook best weinig van Max Factor, terwijl het wel een heel fijn merk is op zich.

 4. says

  Prachtig kleurtje is dit zeg. Ik heb zelf ook een blush van deze lijn en dit is absoluut een van mijn favoriete blushes. Deze variant staat je trouwens erg mooi.

  Liefs Britt.

 5. says

  Ik had precies hetzelfde toen ik er één testte. Ik wilde er nog één! Haha. Prachtige kleur en fijn dat hij niet zo enorm BOEM op je gezicht zit. Heel subtiel en gezond!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *