Sleek blush by 3 palette pink lemonade

De Sleek oogschaduw paletten zijn producten waar ik helemaal wild enthousiast van word. Vandaag laat ik een blush palette zien, een product waar ik al een tijd benieuwd naar ben. Het palette heb ik al een aantal maanden ongebruikt in een kastje liggen. Heel stom maar ik was het gewoon vergeten. Daarom ben ik nu extra blij dat ik het palette gevonden heb.

Het palette ziet er hetzelfde uit als een oogschaduw palette van Sleek alleen dat een stuk kleiner. Gewoon zwart er strak. Het palette zit in een doosje waarop je de kleuren en de naam kunt zien.

Achter op het palette zie je de namen van de kleuren blush die in het palette zitten. De verzamel naam van de kleuren is PINK LEMONADE, dit is dan ook meteen de naam van het palette. In het palette vind je de kleuren ICING SUGAR, MACAROON & PINK MINT.

Van links naar rechts
ICING SUGAR – MACAROON – PINK MINT
ICING SUGAR & PINK MINT zijn shimmer blushes en MACAROON is een crème blush. Zelf ben ik geen voorstander voor crème blushes puur omdat het voor mij gewoon niet fijn werkt.
Ik heb voor de swatches met mijn vinger 1 dun veegje hoeven aanbrengen en zoals je ziet is de pigmentatie prima. Ik vind alle 3 de kleuren erg mooi. De 3e kleur knalt eruit, deze heeft mooie gouden shimmers.
Ik ben blij dat ik het blush palette weer gevonden heb want wat zijn het toch prachtige kleuren. Helaas is de middelste kleur een crème blush, deze ga ik dus niet gebruiken.
Het palette is onder andere te koop bij www.themakeupspot.nl en kost 12,95.
Heb jij al een blush palette van Sleek?


Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *