Bourjois Eye Catching Extreme Volume Mascara

IMG_9738-01

Afgelopen jaar lanceerde Bourjois de Eye Catching mascara. Een mascara die automatisch een katogen-effect creëert. Nu introduceert Bourjois een opvolger, de Eye Catching Extreme Volume Mascara voor nóg intensere zwarte en langere wimpers. Ik testte hem uit. Kijk je mee?

IMG_9739-01

IMG_9742-01

Is de verpakking geen plaatje? Qua looks lijkt de Bourjois Eye Catching Extreme Volume Mascara erg veel op z’n voorganger, alleen is de verpakking nu afgewerkt met lichtroze. Met een zwarte rondsluipende kat op de dop en de kleuren maakt het het geheel enorm glamourous. Ja, deze mascara zal wel op vallen in de make-up schappen.

IMG_9743-01

IMG_9744-01

De Bourjois Eye Catching Extreme Volume Mascara heeft een extra dik borsteltje met een subtiele buiging. Dit borsteltje zou elk wimperhaartje moet vangen en omhullen, zonder te klonteren of op te hopen. En juist daar ben ik erg benieuwd naar, want dit soort borsteltjes geven mijn wimpers vaak een klontereffect. Daarnaast heeft de mascara ook een extra langhoudende en volume-gevende formule, verrijkt met intens zwarte pigmenten voor wimpers die spectaculair voller en dikker lijken. Zonder zwaar aan te voelen!

bovenonder

Hier zie je mijn wimpers zonder mascara en met de Bourjois Eye Catching Extreme Volume mascara. Heel eerlijk, het effect vind ik niet bijzonder. Mijn wimpers ogen natuurlijk. Ze zijn iets intenser voller, maar daar blijft het ook bij. Ik mis de volume en de krul. Ook het dikke borsteltje geeft een hoop mascara af, waardoor het aanbrengen iets lastiger wordt zonder extreem uit te schieten. Het is een prima mascara voor een natuurlijke look, maar voor extreme volume had ik er meer van verwacht.

IMG_9739-01

De Bourjois Eye Catching Extreme Volume Mascara is verkrijgbaar bij de drogisterij voor €16,99.

Wat vind jij van het effect?

*Dit artikel heb ik ontvangen ter review.

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *