Bourjois Healthy Mix Foundation & Concealer

20170409_110504

Je zal het ongetwijfeld wel kennen, de Healthy Mix foundation van Bourjois. Leuk nieuws, onlangs is deze foundation vernieuwd en zijn er 3 nieuwe kleuren foundation aan toegevoegd en een concealer! Kijk je mee?

Bourjois Healthy Mix Foundation €14,99

img_1494

Een strakke verpakking, een fel rode dop en de kleur van de foundation is meteen goed te zien. De Bourjois Healthy Mix foundation ziet er qua looks prima uit! Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk wat er vernieuwd is aan de formule. De nieuwe versie heeft nog steeds alle sensorische eigenschappen en de frisse geur, maar heeft nu een verbeterende formule die de tekenen van vermoeidheid uitwist en de huid laat stralen. De nieuwe antivermoeidheidsformule bevat een mix van Vitamine C, E en B5 dat zorgt voor een gezonde en stralende look. Daarnaast biedt de nieuwe foundation door de omhulde pigmenten in de formule een onzichtbare, natuurlijke finish die tot wel 16 uur belooft te blijven zitten.

img_1496

Naast dat de formule is vernieuwd, zijn er ook 3 geheel nieuwe kleuren toegevoegd. Dat betekent dat er nu maar liefst 9 verschillende kleuren verkrijgbaar zijn van de Bourjois Healthy Mix foundation. De nieuwkomers zijn; 50 Rose Ivory, 57 Bronze en 58 Caramel. 2 donkerdere kleuren en een hele lichte kleur die ik zal laten zien.

Bourjois Healthy Mix Concealer €10,99

img_1498

img_1499

Een concealer is niet weg te denken uit mijn dagelijkse make-up look. Sterker nog, ik kan niet zonder. Deze concealer van Bourjois zou een uitkomst moeten zijn, want hij is speciaal bedoeld om de tekenen van vermoeidheid uit te wissen. Geen donkerdere kringen meer en vrijwel direct een energieke uitstraling. De Bourjois Healthy Mix concealer is verkrijgbaar is 3 kleuren; 51 light, 52 medium en 53 dark. Ik zal de lichtste kleur 51 light laten zien.

img_1501

Op de swatch zie je links de concealer en rechts de foundation. De foundation is mooi licht, perfect voor mijn sneeuwwitje huid. De concealer ziet er op het eerste oog wat gelig uit en is ook donkerder dan de foundation. Deze had van mij een stuk lichter gemogen! Voor een heldere oogopslag draag ik toch liever een lichtere concealer onder mijn ogen.

2

Vooral op mijn neus en mijn wangen heb ik last van wat onzuiverheden. De Bourjois Healthy mix foundation bedekt vrijwel ieder onzuiver plekje en matched perfect met mijn huidskleur! De foundation dekt mooi, matte en egaal, heel fijn! Rondom mijn ogen heb ik altijd last van donkere vermoeidheidskringen. De concealer weet dat mooi weg te werken, maar had van mij nog een stuk lichter gemogen. Verder doet de concealer wel goed zijn werk.

img_1945

En natuurlijk nog even een foto van mijn gehele make-up look. De foundation blijft mooi zitten gedurende dag en ik merk eigenlijk dat ik vrijwel niet meer mijn gezicht hoef af te poederen tussendoor.

img_1503

Ik ben enorm enthousiast over de vernieuwde Bourjois Healthy Mix foundation en het allerfijnste is natuurlijk dat er nu ook een hele lichte kleur is uitgebracht. Het blijft altijd een ware zoektocht om de perfecte kleur te vinden voor mijn huid, maar deze kleur 50 Rose Ivory is voor mij gemaakt! De concealer vind ik voor nu te licht, maar wellicht matched de kleur beter met mijn huid wanneer ik iets meer gekleurd ben door de zon.

De Bourjois Healthy Mix foundation & concealer zijn vanaf nu te koop bij onder andere Ici Paris XL.

Wat is momenteel jouw favoriete foundation? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

*Deze producten heb ik ontvangen ter review.

RelatedPost

Comments

  1. says

    Ik heb deze vroeger ook gebruikt en lees de laatste tijd weer veel positieve reviews, dus ik denk dat ik deze maar weer eens aan moet gaan schaffen!

  2. says

    Wat een prachtig, natuurlijk effect! Begrijpelijk dat je zo enthousiast bent! Hopelijk pak je vandaag wat zonnestralen en verkleur je een beetje zodat de kleur nog beter matcht met je natuurlijke huidskleur. Fijne zondag, meid!

  3. says

    Oké… Ik ben om!!! Deze moet ik toch maar proberen! Die dekking is echt perfect. Hopelijk ben mij net zo een mooi effect! ? geen masker effect haha! Mooie foto’s heb je er ook Weer van gemaakt!

  4. says

    Ik heb de eerste 2 versies van deze foundation gehad en beide vond ik erg fijn. De concealer wilde ik laatst in de winkel kopen, maar toen ik hem swatchte kwam ik erachter dat er glitter in zit! (check maar eens in direct zonlicht) Dus ik heb de concealer maar laten liggen en ben voor de ”radiance reveal” concealer van Bourjois gegaan, en die bevalt erg goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *