2 meter schappen Essence & Catrice + mini shoplog

Vanaf week 37 t/m week 44 zullen geselecteerde Kruidvat filialen door het hele land uitgebreide Catrice en Essence schappen krijgen. Dit was al groot nieuws en Kruidvat is al langzaam aan bezig om de schappen te veranderen. Er worden geweldige artikelen toegevoegd en de schappen zullen nu 2 meter worden.

Nadat ik had gelezen dat Almere èèn van de geselecteerde filialen was kon ik natuurlijk niet wachten om even te spieken. Tot mijn grote verbazing waren de schappen al helemaal aangepast. Nog niet alles was al aangevuld zoals je kunt zien op de foto en er waren ook nog geen testers aanwezig van de nieuwe producten. Wel kon je al zien wat er in de vakken zal gaan verschijnen. Ik nam een paar kleine producten mee.

Als eerste nam ik een nieuwe Catrice lipstick mee. Er zijn een heleboel prachtige kleuren maar helaas waren er nog geen testers aanwezig. Toch wou ik er een mee nemen en besloot voor de kleur 100 Red Red te gaan. Er komt hier nog een review over online. De lipsticks kost 4,99.

Van Essence nam ik een thermo effect nagellak mee in de kleur 03 It’s hot stuff. Toen ik thuis was besefte ik dat er een aktie liep bij Kruidvat met alle nagellak 1+1 gratis. Heel stom, maar de 2de had ik niet mee genomen. De nagellak kost 1,99.

En als laatste nam ik van Catrice een vitamin lip treatment lipgloss mee. Deze kost 3,59.


Volgende week ga ik nog is langs om te kijken of alles al aangevuld is en of de testers al aanwezig zijn.

Heb jij al iets kunnen scoren bij jou in de buurt?

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *