BUDGET // Hema cleansing brush & face wash

Zoals jullie misschien niet ontgaan is, is de facial cleansing brush de nieuwe hype. Ik ben er ook een grote voorstander van want het reinigen van je gezicht is nou eenmaal erg belangrijk. Maar toch vind ik het best wel prijzig. Ik was erg benieuwd of er niet een goedkopere optie bestond. En met veel geluk liep ik het zo tegen het lijf in de Hema.

Ik ben al een fan van de gezichtsreinigers van de Hema. Toen ik bij de kwasten aan het kijken was zag ik dit gekke borsteltje liggen. Ik pakte het en snapte meteen waar het voor bedoeld was. Ik vond precies wat ik zocht en besloot het mee te nemen en uit te gaan proberen. Hierbij kocht ik ook een budget face wash. Ik heb de producten een week lang iedere ochtend gebruikt.

Er zijn verschillende soorten Face wash producten bij de Hema maar ik nam de hydraterende face wash voor alle huidtypes. Met deze face wash reinig je je huid grondig op een milde wijze. Ook heeft het een vochtvasthoudend effect en helpt je huid te hydrateren. De tube bevat 150ML en is 12 maanden houdbaar.

De  vloeistof heeft een blauwe kleur, het ziet er best wel chemisch uit maar het heeft geen onaangename geur. Het is wel wat waterig dus je moet voorzichtig zijn als je de dop open doet, het loopt er al best wel snel uit.

De haartjes op het borsteltje voelen erg zacht aan. Als je het zo ziet lijkt het alsof ze erg scherp zijn en prikken maar dat is dus niet het geval. Ik moet eerlijk zeggen dat het op mijn gezicht wel even wennen is, het voelt eerst best wel naar aan maar als ik even bezig ben word het minder. Als ik er eenmaal aan gewend ben voel ik er verder niks meer van.

Nog even een foto vanaf de andere kant.

Er zit bij de cleansing brush ook een handige dop. Dit vind ik echt een pluspunt want zo blijft de brush na het gebruiken schoon.

Zoals ik al zei heb ik de producten 1 week lang gebruikt. Iedere ochtend reinigde ik mijn gezicht met de face wash en de brush. Mijn gezicht voelt echt heerlijk zacht aan en ik heb echt het gevoel dat het werkt. Ik vind het zeker een budget tip.

Wel kan ik me voorstellen dat als je al een duurder apparaat hebt je dit niet snel zou kopen. Ik raad het ook echt niet aan, maar als je er nog niet over 1 beschikt dan kan ik je dit zeker aanraden om mee te beginnen.

De Hema face wash kost 1,95 en de Hema cleansing brush kost 2,60

Hoe denk jij over de budget cleansing brush?

Liefs,
Priscilla

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *