Budget H&M lipgloss

Dagelijks neem ik een kijkje op de website van de H&M. Ik kwam 3 ontzettend leuke lipglossjes tegen en was hier erg benieuwd naar. Gelukkig vond ik ze al snel in de winkel.

 


Wie wilt deze lipglossjes nou niet hebben? Ik vind ze er zo ontzettend leuk en fleurig uit zien. De kleuren spreken me ook erg aan al denk ik wel dat de nude kleur erg licht is. De lipglossjes hebben alle 3 een eigen naam. Summer Sand, Coral Hibiscus en Tropical Fuchsia. De kleuren en namen doen me echt denken aan een warm tropisch land. Als ik aan de lipglossjes ruik dan ruiken ze ook wel een beetje naar cocus. In 1 lipgloss zit 7ML en ze zijn 12 maanden houdbaar. Nu het aller leukste de lipglossjes kosten 0.95 cent per stuk!

Zo zien de kleuren eruit op mijn hand. Zoals ik al dacht is de nude kleur erg licht. De andere 2 kleuren zijn wel erg duidelijk. ( sorry voor de wat donkere belichting op de foto’s ).

Dit is Coral Hibiscus. Een koraal achtig kleurtje. Ik zelf vind dit de mooiste van 3 de lipglossjes. Ik was bang dat de lipglossjes zouden gaan plakken maar ik moet zeggen dat het reuze mee valt. Ik vind de kleur mooi uitkomen op mijn lippen. Je moet je lippen wel vaak bij werken want na 1 keer drinken is de lipgloss er al weer bijna van af.

Dit is Tropical Fuchsia een mooie donker roze kleur. Je moet wel echt van deze kleur houden want hij is best opvallend en vel. Ik vind persoonlijk dat donkere lipsticks mijn lippen wat kleiner maken. De glans vind ik erg mooi.

En als laatste Summer Sand. Ik vind deze het minst mooie van de 3. De kleur maakt me heel erg bleek als ik in de spiegel kijk lijkt het wel alsof ik een griepje te pakken heb. Deze kleur is absoluut niks voor mij.

Ik vind het prima lipglossjes voor deze prijs! Ben je op zoek naar een betaalbare lipgloss neem dan snel even een kijkje op de website of de winkel.

Wat vind jij van de lipgloss?

Liefs,
Priscilla

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *