Catrice illuminating blush

Tijdens mijn shop sessie van vorige week dook ik nog even het Kruidvat in om te snuffelen tussen de nieuwe producten van Essence en Catrice. Ik ben goed geslaagd al zeg ik het zelf en vandaag laat ik jullie èèn van mijn aankopen zien. Een prachtige vernieuwde blush in het assortiment van Catrice.

Een van de nieuwe producten in het Catrice assortiment is de illuminating blush, een blush in maar liefst 3 prachtige kleuren. Het super lieve patroontje geeft toch wel een grote verleiding om de blush te kopen.

Ik ging voor de mooie donker oud roze kleur 030 kiss me ken. Dit vind ik toch wel een van de mooiere kleuren voor de koude aankomende winter dagen. Een donker blosje op je wangen geeft je dan toch net even die frissere look.

Het patroontje is natuurlijk al een parel op zich. De kleur is vrij matte, hier en daar zie je er een paar kleine shimmers tussen zitten.

De pigmentatie is heel goed. Ik heb maar 1 veegje hoeven aanbrengen met mijn vinger voor dit effect. Wel is de kleur iets rozer dan ik gehoopt had, maar toch is het een mooie kleur. Wel voorzichtig aanbrengen anders loop je er met barbie wangen bij.

 

Het is een prima blush en ook lekker budget want hij kost maar €3,99.

De Catrice illuminating blush is te koop bij Kruidvat fillialen met een extra Catrice schap en kost €3,99.

Heb jij al wat nieuwe Catrice producten kunnen scoren?

Comments

  1. says

    Ik dacht eerst ook dat hij roder was totdat ik hem probeerde bij de kruidvat!
    Toen heb ik toch maar de andere gepakt! Heb hem nog niet uitgeprobeerd maar binnenkort schrijf ik er ook een review over!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *