Catrice nailpolish – nummer 12 & 13

Catrice heeft een prachtige collectie met verschillende kleuren nagellak. De meningen over de lakjes verschillen heel erg, ik lees positieve dingen maar ook zeker negatieve dingen. Vandaag heb ik 2 kleuren in de review.

Zo op het oog vind ik dit 2 prachtige kleuren. Nummer 12 – Walk The Lime & nummer 13 – Shopping Day at Bluemingdales. De kleuren komen niet helemaal goed over op de foto maar het rechter lakje is toch echt donker paars en niet donker blauw zoals op de foto.

Een groot punt is de vernieuwing van de kwastjes. Zo op het oog vind ik ze er niet verkeerd uit zien. Ze zijn plat en hebben een goed formaat.
Van beide nagellakken gebruik ik 2 lagen. ( en sorry voor mijn ongelijke nagels, mijn middelvinger nagel brak af )

12- Walk The Lime
De kleur komt heel anders over op mijn nagels. In het flesje neigt het wat meer naar een lime kleur maar op mijn nagels is het toch echt kanarie geel. Over het kwastje heb ik vrij weinig te klagen, het formaat is goed. De substantie vind ik wel een beetje tegen vallen. Het is erg waterig waardoor het snel naar je nagelriemen loopt. Ook vind ik de dekking niet perfect met 2 lagen terwijl er op het flesje toch echt staat apply x 2.

13 – Shopping Day at Bluemingdales
De kleur is absoluut prachtig maar ook hier is de substantie erg waterig. Ook dekt de lak niet perfect met 2 lagen. Wat ik wel een plus punt van de lakjes vind is dat ze snel op drogen. Dat mag ook wel als ik minimaal 3 lagen aan moet brengen voor een mooie dekking.
Ik ben niet super enthousiast over de lakjes, de kleuren vind ik wel mooi maar niet om te juichen. Ik wil nog wel graag een paar andere kleuren uit proberen om te kijken of die kleuren wel goed dekken.
De Catrice nagellakken zijn te koop bij Kruidvat en kosten 2,99 per stuk.
Wat vind jij van de lakjes?
Liefs,
Priscilla 

Comments

  1. says

    Wat een leuke kleurtjes! Ik heb nog steeds catrice niet getest maar dat ga ik binnenkort ook maar eens proberen. Leuke blog heb je trouwens, neem je ook eens een kijkje op mijn blog, misschien kunnen we elkaar volgen. 🙂

    Love, Lisette

  2. says

    Wat een leuke kleurtjes! Wel jammer van de dekking! Gelukkig maar dat ze wel snel drogen, anders ben je met drie laagjes wel erg lang bezig 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *