ELF blush palette light

Ik ben gek op het merk ELF (eyeslipsface) en kijk daarom ook regelmatig op de website of er weer nieuwe artikelen zijn. Zo kwam ik een prachtig nieuw blush palette tegen en kon ik mezelf niet tegen houden het palette te bestellen.

Het palette zit in een zwart doosje waarop je de kleuren kunt zien die in het palette zitten. Het palette is beschikbaar in 2 verschillende kleuren combinaties. Ik heb gekozen voor de light versie, er is ook nog een dark versie beschikbaar. Het palette is van de studio lijn van ELF, bij deze lijn liggen de prijzen iets hoger. Voor het palette betaal je 6,80 wat ik overigens nog steeds niet duur vind.

Het doosje vind ik er luxe uit zien, een mooie strakke zwarte huls. In het palette zit nog een spiegeltje, erg handig voor als je het wilt mee nemen.  


Het palette bevat 4 prachtige kleuren blush, 3 matte kleuren en 1 kleur met lichte shimmers erin. De 4de kleur ( rechts onderin ) heeft lichte shimmers.

De blush heb ik aangebracht met mijn vinger, 1 veegje was genoeg voor dit effect. De pigmentatie is super. De eerste en derde kleur lijken op de foto erg op elkaar maar in het echt is de derde kleur iets donkerder. De vierde kleur heeft een hele subtiele shimmer. Ik vind het prachtige kleuren.

Ik ben helemaal gelukkig geworden door het blush palette, het is zeker een parel en zeker voor de prijs.


Het palette is online verkrijgbaar op www.eyeslipsface.nl


Wat vind jij van het blush palette?


Liefs,
Priscilla

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *