Essence wave goddes highlighter powder

De nieuwe limited edition van Essence ligt al weer in de winkel. Dit keer de wave goddes collectie. De limited edition sprak me dit keer niet heel erg aan, enkel de highlighter wilde ik echt hebben. Wat een heerlijk gevoel is het wanneer je de laatste uit het schap hebt.

Op de highlighter zie je met roze letters de naam van de limited edition staan. Ook staat er een bloem op.

Op de achterkant zie je onder andere de ingrediënten staan en hoe lang de highlighter houdbaar is, 12 maanden.

De highlighter heeft een roze parelmoer kleur. Erg mooi met subtiele shimmers. Ook zit er een leuk bloemenpatroontje op.

Zo zie je het wat duidelijker. Ik vind de kleur erg mooi.

Op de swatch zien de shimmers er veel grover uit en is er nog weinig te zien van de roze parelmoer poeder. Het effect vind ik erg raar, het doet me denken aan toen ik nog een klein meisje was en overal glitters op mijn gezicht smeerde. Hoe meer hoe beter. Ik weet niet zo goed wat ik er van moet denken. Ik krijg er gemengde gevoelens van. Voor een dagelijkse look zal ik de highlighter niet gebruiken. Het zou wellicht wel leuk zijn voor een feest look.

De highlighter is onder andere te koop bij kruidvat en kost 2,99.


Wat vind jij van de highlighter?


Liefs,
PriscillaVergeet je niet mee te doen met de win actie? Je kan namelijk een Essie nagellak naar keuze winnen! Klik hier om mee te doen.

Comments

  1. says

    Tja, zelf heb ik hem ook aangeschaft en ik vind hem juist erg mooi, niet te glimmend en vrij onopvallend, zo zie je maar dat smaken en mensen erg verschillen…hihi en dat is maar goed ook…

  2. says

    Ik heb hem zelf ook en heb beetje hetzelfde als jou.. weet niet echt wat ik hier mee moet. Ik ga hem binnenkort eens met een full face make up look uitproberen. Kijken of het wat is. Op me hand lijkt hij heel erg glitterig, daar houd ik niet zo van.

  3. says

    Jammer dat je hem een beetje vind tegenvallen. Het patroontje is trouwens wel erg pretty <3 Kan je het tenminste nog mooi uitstallen op je make-up tafel, hihi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *