Etos Evening kiss eau de toilette

2015-10-23 16.21.25

Yes, leuk nieuws.. Etos lanceert namelijk haar eigen geurenlijn met 4 heerlijke eau de toilettes. De nieuwe geuren beloven een variatie voor ieder moment te zijn, luxe en het aller belangrijkste; budget. Zo kan iedereen genieten van de sprankelende geuren. Ik probeerde er alvast een uit, kijk je mee?

2015-10-25 15.15.28

Naast de geur die ik heb uitgeprobeerd zijn er nog 3 geuren namelijk; dreamy garden, forever love & sapphire kiss. De geur die ik vandaag laat zien is evening kiss. Uit een collectie van 22 geuren zijn deze 4 parfums verkozen tot de lekkerste geuren variërend van zwoel tot bloemig en fris. Deze geuren zijn mede dankzij 100 vrouwen uit een test panel gekozen.

2015-10-25 15.17.10

Voor een budgetparfum vind ik het flacon er nog luxe uitzien want geloof het of niet, ze kosten €10,00 per stuk! Het flesje is vrij simpel vormgegeven. Vierkant, doorzichtig, de naam dik bedrukt op het flesje met zwarte letters en het parfum zelf is oranje. Zo heeft iedere parfum haar eigen kleur. Ja, ik vind het flacon er leuk uit zien en  zal mij zeker wel opvallen wanneer ik het in de winkel zou zien staan.

2015-10-25 15.16.23

Het aller belangrijkste is uiteraard de geur. En deze heeft mij aangenaam verast.

Topnoten: mandarijn, peer en roze peper.
Hartnoten: Jasmijn en oranje bloesem.
Basisnoten: Vanille, patchouli en amber.

Het eerste wat er bij mij op komt als ik aan de geur ruik is warmte en gezelligheid. De geur brengt mij in de winterse sferen en stiekem ruik ik iets houtachtigs. De mandarijn en amber zorgen ervoor dat de geur iets frisser en minder krachtig wordt. Het is een heerlijke warme geur en eerlijk gezegd spreekt de vanille (waar ik normaal gesproken niet dol op ben) mij wel erg aan. De geur is sensueel, romantisch en toch ook wel een tikkeltje onweerstaanbaar. Om terug te komen op de naam, evening kiss, begrijp ik wel waarom de geur zo genoemd is. Door de warme noten is het toch wel een typische avond geur. Mcht je net zo lekker eigenwijs zijn als ik, dan kan de geur ook prima overdag gedragen worden.

2015-10-25 15.18.16

Als ik zo naar de geurnoten kijk van de 4 parfums dan denk ik dat deze geur mij het meeste aanspreekt. Toch ben ik ook benieuwd geworden naar de overige 3 geuren. Voor een eau de toilette is het parfum enorm sterk en blijft de geur zeker 6 uur hangen. Ik vind het geen probleem om gedurende dag een beetje bij te sprayen. En wat betreft de geur, ik vind het enorm lekker en zeker goed gezien de prijs klasse. Dit hadden we nou net even nodig!

De Etos eau de toilettes zijn vanaf nu te koop bij Etos en kosten €10,- per stuk.

Heb jij al kennis gemaakt met de nieuwe Eau de toilettes? Ik zou het lief vinden als je een reactie achterlaat!

 

Dit product heb ik ontvangen ter review.

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *