Etos make-up stapel review

2016-03-11 13.22.00

Wat kan ik blij worden van kwalitatief goede huismerken met een fijne prijs. Etos heeft het make-up assortiment helemaal vernieuwd en buitenom nieuwe verpakkingen zijn er ook veel nieuwe producten. Ik laat er vandaag een aantal zien in een stapel review, met een look. Kijk je mee?

etos makeup

Oogschaduw paletten, kwasten, blushes, lipsticks, je kunt het zo gek nog niet bedenken. Het assortiment is flink uitgebreid en ik laat hiervan 5 producten zien. Een blush brush, een blush, een lipstick, een mascara en een bronzer.

2016-03-11 13.24.10

2016-03-11 13.23.02

Etos beautifull blush €3,99 & Etos contour powder €3,99.
De ronde plastic, doorzichtige verpakkingen zien er wat mij betreft prima uit. Het Etos logo (welke ik overigens al erg mooi vind) staat dik gedrukt op de voorkant en de kleur van de blush en contour powder is er mooi doorheen te zien. Beiden producten hebben een leuk patroontje wat het geheel afmaakt. Ik kreeg de blush in de kleur pretty peach en het contour powder in de kleur light/medium. Pretty peach past perfect bij mij en zo op het eerste gezicht ziet de bronzer er ook goed uit qua kleur. Beiden producten zijn geheel matt.

2016-03-11 13.23.43

2016-03-11 13.24.40

Etos volume mascara €3,99

Mascara is toch wel een product waar ik erg kritisch over ben. De Etos volume mascara heeft een vrij smal borsteltje, maar uit ervaring ben ik er achter gekomen dat dit soort borsteltjes vaak zorgen voor de meeste volume. De Etos volume mascara belooft dan ook volle, klontvrije en wimpers met volume te creëren. De verpakking ziet er verder simpel uit, zwart en strak.

2016-03-11 13.25.36

Etos color care lipstick Running Wild €3,99

Over de lipsticks van Etos ben ik altijd goed te spreken. Deze knal roze kleur, Running Wild spreekt me dan ook meteen aan. Overigens zijn er nog veel meer kleuren verkrijgbaar, maar dit is een kleur die er toch echt wel bovenuit springt. Ook van de lipsticks zijn de verpakkingen simpel, zwart en strak. De lipsticks beloven sterk gepigmenteerd te zijn en tegelijkertijd de lippen te verzorgen.

2016-03-11 13.25.08

2016-03-11 13.26.05

Etos blush brush €5,99

Om de collectie helemaal compleet te maken zitten er ook nog een aantal kwasten in het assortiment. Onder andere een blush brush. Wat deze kwast fijn maakt is dat de haartjes lekker zacht zijn en de kwast schuin afloopt wat het aanbrengen van de blush een stuk gemakkelijker maakt. Ik vind het een fijne kwast en perfect voor het aanbrengen van mijn blush.

IMG_6679

Op deze foto kun je de intensiteit van de kleuren goed zien. Zowel de lipstick, als de bronzer en de blush zijn flink gepigmenteerd. Let wel op met de bronzer, deze is vrij donker en dien je dus voorzichtig aan te brengen op het gezicht voor de juiste kleur.

IMG_6654

Ik bracht eerst de contour powder heel lichtjes aan op mijn wang met daarboven heel subtiel de blush. Zowel de blush als de contour powder zijn goed op te bouwen in kleur en mooi gepigmenteerd. Voor een gehele look ben ik persoonlijk wel van de glitters, dus ik zou er nog wat highlighter bij aanbrengen.

mascara 3

Ik ben erg tevreden over de Etos volume mascara. Mijn wimpers worden mooi gesepareerd en ik krijg zeker volume. Ik draag hier overigens 2 dunne laagjes mascara. Mijn favoriete mascara wordt het niet, ik heb nou eenmaal mascara’s die zorgen voor nog meer volume. Voor een neutrale look is deze mascara prima.

IMG_6655

De lipstick is mijn favoriet uit het rijtje. De kleur is intens en de lipstick voelt romig en comfortabel aan op mijn lippen. Overigens heeft de lipstick een goede houdbaarheid en blijft hij zo’n 4 uurtjes mooi zitten.

IMG_6656

En nog de gehele look. Ik vind het leuk!

2016-03-11 13.22.28

Over het algemeen ben ik over alle producten erg tevreden. De lipstick is voor mijn een uitblinker en schiet er voor mij toch wel bovenuit. Verder vind ik het fijn dat de producten allemaal budget zijn, leuke verpakkingen hebben en kwalitatief goed zijn! Etos, ik ben blij!

De producten zijn te koop bij Etos.

Heb jij al wat gescoord uit het Etos make-up assortiment? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

*Deze producten heb ik ontvangen ter review.

 

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

Comments

  1. says

    Mooie producten. Etos heeft fijne, budget producten. De bronzer is inderdaad wel donker maar daardoor goed geschikt als contour poeder, je kan hem mooi blijven blenden :-).

  2. says

    Die lipstick is ook absoluut mijn favoriet na het zien van jouw foto’s! Mooie look heb je gemaakt. Ga binnenkort maar eens de Etos in om te kijken, ben nu namelijk wel benieuwd geworden naar wat ze nog meer hebben!

  3. says

    Wauw, de lippenstift springt er echt uit van alle producten (vind ik)! Zie ze steeds vaker voorbij komen op blogs met alleen maar positieve reacties.. ik ga er binnenkort één halen.

    -x- Sabrina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *