Etos vloeibare highlighter

Oeh highlighter, iets wat ik nu standaard elke dag gebruik. Maar geloof me, voorheen was dit niet zo. Ik moest echt uit mijn comfort zone getrokken worden om dit product te gebruiken. Na een visagie workshop gehad te hebben zag ik hoe prachtig het effect kan zijn. Net de finishing Touch van je look. I love it.

Steeds vaker koop ik make-up van het eigen merk van Etos. Ik vind de kwaliteit en prijs verhouding prima. Zo ook de vloeibare highlighters.

De verpakking vind ik een beetje simpel. Eerlijk gezegd zelfs saai. Maar ach, dat zie ik wel door de vingers zolang het product maar goed zijn werk doet. In 1 tube zit 12 ML en de highlighter is 12 maanden houdbaar.

Zoals je kunt zien is de highlighter vloeibaar. Dus je hebt geen kwast nodig om het aan te brengen ( kan natuurlijk wel ) maar ik zelf vind het prettiger het met mijn vingers te doen. Knijp zachtjes in de tube om de highlighter er uit te krijgen. Smeer het uit met je vinger top op de plek waar jij de highlighter wilt hebben.


Wauw, ik heb hier van beide highlighters 1 laagje met mijn vinger aangebracht. Ik vind het prachtige kleuren, je ziet heel duidelijk de shimmers.

En hier heb ik ze beiden uitgesmeerd. Ik vind het prachtige kleuren, niet te overdreven maar toch duidelijk aanwezig. Wat ik ook een voordeel vind is dat ze heel makkelijk uit te smeren zijn en niet vlekken.

Je kunt highlighter onder andere gebruiken voor de junkbeenderen of onder je wenkbrauwen voor een open blik. Ze zijn ook geschikt voor de rest van het lichaam.

De highlighters zijn te koop bij de Etos en kosten 2,99 per stuk.


Gebruik jij highlighter? zo ja, voor waar?

Liefs,
Priscilla

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *