H&M – Make me blush pink dahlia

H&m krijgt steeds een groter assortiment met cosmetica. En ook word de kwaliteit steeds meer verbeterd. Zo zijn alle blushers omgetoverd in een strakker design. De foto verklapt het al, vandaag review ik een prachtige blush.


Misschien dat je het al herkent, maar deze blush is al een lange tijd in het assortiment. Ik zelf heb er zelf ook al een aantal liggen. Maar de buitenkant is anders, voorheen was de rand van de bovenkant van het klepje ook doorzichtig maar nu is het zwart. Qua uitstraling vind ik dat echt een pluspunt. De blush ziet er op deze manier erg luxe uit. 


Ik heb deze keer gekozen voor een andere kleur, een kleur die ik niet snel zou pakken. Normaal kies ik voor perzik/koraal kleurtjes maar nu nam ik een knal roze mee. Nummer 14 pink dahlia.


Nog even de blush van dichtbij bekijken. Het heeft verder geen patroontje. De kleur springt er echt uit.

Kijk hoe mooi!! De kleur springt er van af. De pigmentatie is echt meer dan prima. Wel zou ik aanraden de blush voorzichtig aan te brengen en niet te veel op je kwast doen. Anders heb je straks een knal roze wang. En erbij lopen als een clown is denk ik niet de bedoeling.


Ik vind het een prachtige blush en zeker voor het geld. De blush kost namelijk maar 3,95. Echt een vriendje voor je portemonnee  dus. 

De blush is online en in de winkel te koop.


Heb jij al ervaring met make-up van de H&M?

Liefs,
Priscilla


Volg je me ook al via bloglovin?

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *