H&M make me blush

Het make-up assortiment van de H&M word steeds mooier en luxer. Zo ook dit prachtige palette met 3 warme kleuren blush. Het palette is niet alleen ontzettend mooi maar ook nog is super budget. Ik ben ontzettend enthousiast over het palette en deel deze beauty graag met jullie.

Zodra het kouder word pas ik mijn make-up helemaal aan op het weer. In de winter ga ik voor de warmere kleuren. Dit palette heeft de 3 perfecte kleuren om je wangetjes en natuurlijke blos te geven.

Helaas heeft het palette geen naam. De kleuren hebben ook geen naam maar worden op de achterkant van het palette wel beschreven als:

 
Peach – Coral – Bronze
 
 
 
Nog even de mooie kleuren van dichtbij. Alle 3 de kleuren blush laten een natuurlijke glans achter.
 
 
Ik word helemaal vrolijk van de swatches. De kleuren zijn erg goed gepigmenteerd en geven een natuurlijke glans. Peach en bronze zijn mijn favoriet.
 
 
TIP: ga wel voorzichtig te werk met je poederkwast. Doordat de blush iets wat korrelig is neemt de kwast veel product op.
 
 
 
Het H&M make me blush palette is online en in de winkel te koop en kost 3,99.
 
 
Wat vind jij van dit blush palette?
 
Vergeet je niet mee te doen met de winactie? Je kan namelijk een prachtig sieraden setje winnen in samenwerking met een leuke webshop! Klik hier om mee te doen.
 


Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *