Make-up revolution goddes of love baked highlighter & blushing hearts

Make-up Revolution was tot nu toe een onbekend merk voor mij. Toen ik de hartvormige schattige doosjes voorbij zag komen wist ik dat ik het niet lang kon volhouden tot ik een bestelling zou gaan doen. Ik ging voor de gebakken highlighter en de gebakken blush. Zal ik er net zo tevreden over zijn als ieder ander?

Zijn ze niet leuk? Ik heb een zwak voor schattige verpakkingen en zo op het eerste oog, ogen ze niet goedkoop.

De inhoud ziet er wel wat goedkoper uit, dit had persoonlijk van mij wat mooier afgewerkt mogen worden. Maar uiteraard gaat het om het product en WAUW, ik ben onder de indruk. De kleuren zijn prachtig en zeker als de zon er op schijnt zie je een hele mooie glans.


De Goddes of Love baked highlighter heeft 1 prachtige kleur en doet me denken aan Mac soft & gentle. Zal dit een dupe zijn?

Het blushing heart heeft 3 kleuren blush. De eerste kleur is een iets koelere kleur en de overige 2 kleuren zijn vrij warm. Ik ben reuze benieuwd naar de pigmentatie.

De eerste kleur op de swatch is de highlighter. De pigmentatie is top en de kleur is erg mooi. Wel neigt de kleur iets meer naar licht roze toe en het is daarom ook zeker geen dupe van Mac soft & gentle, jammer! De overige 3 kleuren zijn de kleuren uit het blushing heart. Ik vind ze erg mooi en ook hier is de pigmentatie erg goed van! Wel zitten er veel grove glitters in, je moet er van houden.

Al met al ben ik erg enthousiast over de hartvormige doosjes. Ze zullen niet mijn grote favoriet worden maar ik ga ze zeker met veel plezier gebruiken.

Het blushing heart en de goddes of love highlighter zijn onder andere te koop bij www.makeupmusthaves.nl en kosten 6,99 per stuk.

Heb jij al ervaring met het merk make-up revolution? Zo ja, wat raad jij me aan?

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *