Max & More – oogschaduw palette

Sleek heeft een geweldige lijn oogschaduw palettes waar je U tegen zegt. Maar de prijzen liggen vrij hoog en ik kan me voorstellen dat lang niet iedereen hier budget voor heeft. Ik heb een geweldig low budget palette gevonden en die ga ik voor jullie uittesten. 


Nadat ik weer is mijn wekelijkste rondje deed in de Action kwam ik natuurlijk weer buiten met een tas vol spullen. Ik bedoel wie komt er nou met lege handen thuis na een bezoekje bij de Action? Ik vond onder andere dit geweldige nieuwe palette. 


Het is bij iedereen nu wel bekend dat Action een make-up merk verkoopt met de naam MAX & MORE. Action krijgt steeds meer make-up in de schappen. Zo ook allerlei nieuwe oogschaduw palettes. Het palette was in allerlei verschillende kleuren, grijs, bruin, groen en meer. Ik nam een nude kleuren combinatie mee. 


Het palette is erg klein en daarom ook extra handig om mee te nemen voor bijvoorbeeld op vakantie. Helaas is mijn palette wat beschadigd na dat ik het uit de verpakking heb gehaald. 


Het palette bevat 12 prachtige kleuren. Dit zijn toch wel kleuren die ik het meeste gebruik. Bij het palette zit een oogschaduw kwastje. Zelf zal ik deze niet gebruiken, maar toch handig dat het er bij zit. Het palette bevat matte kleuren maar ook een aantal shimmer kleuren. 

Laten we gaan kijken naar de swatches. 


De bovenste rij kleuren van links naar rechts. De kleuren zijn erg licht maar ondanks dat stelt de pigmentatie me niet teleur. De kleuren moeten wel goed opgebouwd worden.


De donkere kleuren zijn al een stuk beter te zien. De pigmenatie hier van is echt prima. 

Ik vind het een prachtig oogschaduw palette en zeker voor het geld. Het palette kost namelijk maar 0.79 cent. Voor dat geld zou ik het zeker niet laten liggen!

Ben jij ook zo enthousiast over het palette? Mocht je meer swatches willen zien over de andere kleuren combinaties laat het me dan weten in een reactie!

Liefs,
Priscilla

Doe je al mee met de win actie? Je kan namelijk een beauty pakketje winnen! Klik hier om mee te doen. 

Comments

  1. says

    Deze heb ik nog niet eerder gezien. Ziet er erg mooi uit. De swatches vallen me niet tegen. Ik ga hem niet kopen, want ik weet toch dat ik mijn Naked 2 en Too Faced Natural Eye eerder pak. Wel een leuk alternatief als je even krap zit of als je wilt beginnen met oogschaduw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *