Mini shoplog // PRIMARK

Hoi allemaal, ik heb weer wat leuke aankopen van de Primark die ik graag met jullie wil delen. Ik was eigenlijk op zoek naar een maxi dress maar ik kwam met van alles thuis behalve de maxi dress.

Ik zag deze schoenen staan en moest ze hebben! Ik heb al iets wat er een beetje op lijkt alleen dan heeft het een normale hak. Toen ik de prijs zag moest ik ze al helemaal hebben, de schoenen kosten namelijk maar 12 euro! Ze zitten echt heerlijk. Wel gek normaal heb ik maat 39 maar met de schoenen van de Primark heb ik altijd een maatje kleiner.

Ook kwam ik dit gele blousje tegen. Ik heb deze blouse al in een aantal kleuren maar vond de licht gele kleur ook erg leuk. De blouse is mouwloos. Lekker voor in de zomer, ik denk dat ik de blouse ga combineren met een witte broek en de schoenen hier boven. De blouse kost 7 euro.

In een eerdere shoplog heb je kunnen zien dat ik een wit t-shirt kocht met zwarte strepen. Ik ben zo gek op dat shirt dat ik het in nog een kleurtje heb gekocht. Donker blauw met witte strepen. Dit shirt is leuk te combineren met een jasje en een gave statement ketting. Het shirt kost 4 euro.

Toen ik bij de make-up aan het kijken was kwam ik deze ogenschaduw palette tegen. Ik kon deze echt niet laten liggen. Ben heel erg benieuwd naar de kleuren. Het was wel even goed zoeken want ze waren bijna allemaal stuk. Het ogenschaduw palette kost 3 euro.

Ook zag ik bij de make-up afdeling deze chubby sticks liggen. Ik heb er al een aantal van andere merken en ben super benieuwd naar deze van de Primark. Volgensmij lagen er 3 kleuren maar deze 2 spraken me het meeste aan. Ze kosten 2 euro per stuk.

Ook kocht ik 2 kammen. Ik krul mijn haar de laatste tijd best veel en het is dan mooier om de krullen uit te kammen met een kam. De kammen kosten 1 euro voor 2 stuks.

Als ik in de Primark ben neem ik eigenlijk altijd een setje nagelvijlen mee. Ik vind deze erg goed en voor deze prijs kan ik het ook echt niet laten liggen. Het printje wat op de vijlen zit vind ik ook erg schattig. De vijlen kosten 1,50.

Zo veel heb ik dit keer niet gekocht maar vond het toch wel leuk om het met jullie te delen.

Wat vind je van mijn aankopen?


Liefs,
Priscilla

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *