Miss Sporty my bff lipsticks

2015-10-12 14.23.22

Miss Sporty heeft weer een collectie nieuwe lipsticks toegevoegd aan haar assortiment. Dit keer de bff lipsticks, die beloven jouw nieuwe beste vriendin te worden. Wie weet word jij zo verliefd op de lipsticks, dat je ze samen kunt delen met jouw bff. Kijk je mee?

2015-10-12 14.24.00

Zien ze er niet ontzettend leuk uit? Ook budget merken als Miss Sporty doen steeds meer hun best om de verpakkingen om te toveren tot pracht stukken. En dat is naar mijn mening gelukt, want de lipsticks lagen mij aan te gapen in de winkel en brachten zichzelf en mij al snel naar de kassa. Alhoewel ik Miss Sporty vaak een merk vind voor de jongere meiden, zien de lipsticks er leuk, volwassen en uitdagend uit.

2015-10-12 14.29.55

Er zijn maar liefst 10 verschillende kleuren verkrijgbaar, van nude tot aan donker rood. Zo zit er voor iedereen wel een geschikte kleur tussen. Ik ging voor 400 My nice plum, 200 My favorite pink & 500 My sweet mocha. Niet alleen de verpakkingen spreken mij enorm aan, maar ook de namen van de lipsticks. Want stuk voor stuk hebben ze een leuke naam gekregen, wat de lipsticks er nou net even wat meer doen uitspringen. Oh ja, hier hou ik wel van!

IMG_3797

De pigmentatie is precies zoals ik gehoopt had. De lipsticks zijn vol en romig en de kleuren knallen er van af. De eerste kleur 500 My sweet mocha heeft wel een soort metallic finish, ik ben benieuwd!

IMG_3947

500 My sweet mocha
Ik begrijp waar de naam mocha op is gebasseerd, want de lipstick heeft een lichte bruine tint en heeft een metallic finish. Ik had het niet verwacht, maar de kleur bevalt mij wel.

IMG_3948

200 My favorite pink
Roze, roze en nog eens roze. Ik vind de kleur erg mooi!

IMG_3952

400 My nice plum
En dit is toch wel mijn favoriet van de 3. Donker rood, een kleur dat mijn lippen altijd voller doet lijken. Dit is mijn perfecte herfstkleur.

2015-10-12 14.26.50

Ik denk dat mijn enthousiasme wel duidelijk te lezen was. Naast dat de lipsticks er goed uit zien en leuke namen hebben zijn de kleuren stuk voor stuk mooi, goed gepigmenteerd en voelen ze fijn aan op mijn lippen. De lipsticks blijven gemiddeld 3 uur zitten en daarnaast zijn ze ook nog eens ontzettend budget. De lipsticks kosten namelijk maar €2,99 per stuk. Mochten dit nou niet jouw kleuren zijn, dan zijn er naast deze 3 nog 7 verschillende kleuren verkrijgbaar.

De Miss Sporty my bff lipsticks zijn te koop bij Etos en kosten €2,99 per stuk.

Ben jij net zo verrast als ik? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Comments

  1. says

    Ik vind de lipsticks, zeker gezien de prijs, echt heel erg mooi. MissSporty heeft weer eens een schot in haar budgetroos gedaan met deze lipsticks. Gelukkig maar, ik zag de laatste tijd namelijk best veel negatieve reviews over allerlei producten terug!

  2. says

    Wat een ware budgettoppertjes! Ik vind het zulke lieve hulzen. Oh, nog maar niet gesproken te hebben voer de mooie kleuren 😉 Zeker de moeite waard om binnenkort eens een bezoekje te gaan brengen aan een Kruidvat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *