Miss Sporty check matte nagellak collectie

2015-10-26 14.22.17

Eerder liet ik al een aantal nieuwe lipsticks zien uit een Miss sporty collectie, maar daar blijft het niet bij. Er zijn namelijk ook nieuwe nagellakjes toegevoegd aan het assortiment, met dit keer een matte finish. Nou sta ik niet meteen te springen bij het matte effect, maar toch was ik reuze benieuwd naar de lakjes. Kijk je mee?

2015-10-26 14.28.16

Op de een of andere manier mis ik toch altijd wel iets van een naam bij de Miss Sporty lakjes. De lakjes zijn enkel voorzien van een nummer. In dit geval gaat het om; 001, 002 en 004. De collectie is erg klein, met enkel 3 kleurtjes. Dit keer krijgen we een licht grijze, knal roze en zwarte kleur. Ze zijn allemaal voorzien van een matte finish. De kleuren passen niet bepaald bij het seizoen, maar hebben stuk voor stuk toch wel iets interessants.

2015-10-26 14.27.20

Qua vormgeving en kwastjes zijn de lakjes precies zoals we inmiddels gewend zijn van Miss Sporty. De kwastjes zijn breed en rond afgesneden en lakken naar mijn ervaring altijd wel fijn.

2015-10-26 14.26.34

De lakjes hebben een matte finish, waar ik nou niet meteen heel vrolijk van word. Toch ben ik benieuwd geworden naar het effect, want er zijn maar weinig matte lakjes op de markt die ook echt aan mijn eisen voldoen. Veel merken brengen mooie kleuren uit, maar met de lakjes zelf is geen land te bezeilen. Of ze lakken enorm streperig, blijven niet lang zitten of drogen enorm langzaam op. Ik ben benieuwd of Miss Sporty er wel in is geslaagd hier aan te tippen.

IMG_3980

001
Grijs kan altijd en ik moet zeggen dat ik de kleur en het effect erg leuk vind voor de winter.

IMG_3981

002
Framboos roze en lekker girly.

IMG_4001

004
Zwart is nou niet een kleur die ik meteen zou dragen, maar ik vind het effect toch wel enorm gaaf!

2015-10-26 14.29.24

Alhoewel ik niet de grootste liefhebber ben van een matte finish, vind ik het effect enorm gaaf! Wat betreft de kleuren had het iets uitdagender gemogen en misschien ook wel iets meer gericht op het seizoen. De lakjes lakken fijn, drogen snel op, dekken volledig met 2 dunne laagjes en lakken mooi egaal. Het enige nadeel is dat de lakjes na 2 dagen toch echt wel aan vervanging toe zijn, verder vind ik ze leuk!

De Miss Sporty check matte nagellakjes kosten €2,49 per stuk en zijn te koop bij Etos.

Wat vind jij van de kleuren en het effect? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Comments

 1. says

  Oeh ik vind het effect van de matte finish echt heel gaaf! Vooral het grijze lakje vind ik perfect voor de herfst <3 Zwart zou ik zelf niet zo snel dragen, alhoewel ik het er toch wel erg mooi uit vind zien bij jou!

 2. says

  Ik ben zelf ook niet zo van de matte finish omdat ik hele korte en brede nagels heb, bij jou vind ik het wel mooi staan! Jammer dat ze zo snel chippen, toch wel een nadeeltje.

 3. says

  Ik wordt niet echt warm van deze lakjes. Vind de kleurkeuze niet heel bijzonder en ook het matte effect vind ik nooit zo supermooi. Van deze collectie vind ik de grijze het mooist, maar er zijn wel mooiere lakjes verkrijgbaar voor deze prijs (naar mijn mening)

 4. says

  Ik vind vooral de roze wel heel erg leuk! Maar dan koop ik toch liever een matte top coat, want dan kan ik zelf bepalen welke kleurtjes ik mat wil hebben, haha.

 5. says

  Wat een leuke foto’s! Net een kabouterbos! Haha. Heerlijk winters. Ik vind het zwarte lakje heel gaaf. Jammer dat ze niet heel goed blijven zitten, maar dat ik heb zelfs met matte lakjes van Dior

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *