Miss Sporty clubbing colors nailpolish

 

Miss Sporty heeft een nieuwe lijn kleuren nagellak speciaal voor de zomer. Ik heb 4 prachtige kleuren kunnen scoren die ik graag aan jullie wil laten zien. Ze beloven snel te drogen en zijn super budget, ik ben erg benieuwd.

 
468 – 470 – 344 – 467
 
 
 
 
 
Eindelijk een nagellak met een lekker breed kwastje, ik vind dit altijd een stuk fijner werken. De substantie is precies goed, niet te dik en niet te dun. Ik heb van alle nagellakken 2 lagen aangebracht voor de swatches.
 
 
 
468 – Wat een prachtige pastel groene kleur. Persoonlijk had ik de kleur nog net iets mooier gevonden met 1 laagje extra.
 
 
 

467 – Een mooie koraal rozige kleur. Ik vind het echt een kleur die geschikt is voor alle gelegenheden.
 
 

 
470 – Ik vond deze kleur er al super uit zien in het flesje, maar zo op mijn nagels vind ik de kleur nog mooier. De kleur springt er echt van af.
 
 

 
 
344 – Eindelijk een mooie paarse kleur. Zelf vind ik het altijd lastig de perfecte paarse kleur te vinden, eindelijk heb ik het nu.
 
 
 
Conclusie :
Mijn hart is zeker sneller gaan kloppen van deze 4 prachtige nagellaken. Ik vind ze stuk voor stuk mooi. Ze drogen inderdaad erg snel en het kwastje lakt fijn. Wel vind ik de lak persoonlijk net iets mooier met 3 lagen. En wat een glans komt er van af.
 
 
Voor 1 nagellakje van 7 ML betaal je 1,99. De lakjes zijn te koop bij de DA en Etos.
 
 
Gaat jou hart ook sneller kloppen door de lakjes?
 
 
Liefs,
Priscilla 

 
 
 
 
 
 

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *