Miss Sporty Lip Millionaire Liquid Lipsticks

Het geweldige budget merk Miss Sporty heeft nieuwe lipproducten toegevoegd aan het assortiment. Dit keer vloeibare lipsticks, oftewel lipgloss.

De collectie bevat maar liefst 6 prachtige kleuren, ik koos voor 300 Coral flush en 103 fuchsia ca$h. De kleuren variëren van nude tot paars.

De vloeibare lipsticks hebben een sponsapplicator wat ik zelf altijd heel fijn en precies vind werken. Doe mij maar een gewoon sponsje in plaats van een kwastje. De huls van de vloeibare lipsticks zien er niet erg bijzonder uit, ik vind ze zelf een beetje saai. Gelukkig knalt de kleur er uit.

 
Fuchsia Ca$h – Coral Flush
 
 
WAUW, wat een kleur komt er van af en wat een pigmentatie. Na dat ik de vloeibare lipsticks aanbracht bleef ik maar kijken naar mijn hand, ik ben diep onder de indruk.

 

 
 Coral flush – Ik ben een beetje sprakeloos. De kleur die er van af komt is zo intens mooi. De naam komt meer tot zijn recht als het crush is in plaats van flush. Want ik heb een crush op deze kleur!

 

 Fuchsia ca$h – En als klapper op de vuurpijl deze diep roze kleur. Ook deze vind ik in 1 woord geweldig.
 
 
 
Wat een budget toppers zijn het. Ik ben heel erg enthousiast. De vloeibare lipsticks zijn zeker aan te raden. Ze blijven ongeveer 3 uurtjes mooi zitten daarna vervaagt de kleur iets. Maar ze zijn het zeker waard om bij te werken.
 
De Miss Sporty Lip Millionaire Liquid Lipsticks zijn te koop bij Etos & DA en kosten 3,99 per stuk.
 
 
Ben jij net zo onder de indruk als ik?
 
 
 

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *