Miss Sporty perfect color lipstick – I love, Malaga & Bubble gum

Ik schreef al eerder een review over de Miss Sporty lipstick potloden waar ik erg enthousiast over ben. Om die reden ben ik ook benieuwd geworden naar de perfect color lipsticks. Ik besloot er 3 mee te nemen.

De lipsticks zijn vrij simpel. In het midden zie je de kleur van de lipstick en verder is de huls gewoon zwart met een glans.

Ik nam 3 leuke zomerse kleuren mee. Nummer 038 I love, nummer 051 Bubble gum en nummer 058 Malaga. De lipsticks kosten 1,99 euro per stuk, bij de Etos heb je nu een leuke actie namelijk 3 halen 2 betalen. Ik betaalde voor deze 3 lipsticks maar 4 euro.


De kleuren zien er prachtig uit op de swatches met een subtiele glans.

058 Malaga – Een prachtige intense rode kleur. De perfecte kleur voor een warme zwoele zomer avond.

051 Bubble gum – Ik ben gek op dit perzik kleurtje. Bij deze kleur vallen de velletjes op mijn lippen wel iets meer op dus dat word scrubben.

038 I love – En deze knal roze kleur met een paarse ondertoon. Ik had eerlijk gezegd eerder deze kleur bubble gum genoemd.

Het zijn stuk voor stuk prachtige kleuren. Ze blijven hooguit 3 uurtjes zitten, na een maaltijd en wat drinken is de kleur wat vervaagd. Met de rode kleur zou ik wel wat voorzichtiger zijn want die geeft vrij snel af.

De lipsticks kosten 1,99 per stuk en zijn te koop bij Etos.


Wat is jou favoriete kleur?


Liefs,
Priscilla

Comments

  1. says

    Prachtige kleuren, het herrinert me er weer aan dat ik ze binnenkort weer moet gaan dragen. Bubble gum is een grote favoriet geweest. Ze staan je prachtig

  2. Lisan says

    Ik heb een
    Ik heb een vraag: Is de Miss sporty lipstick 051 bubble gum ook leuk voor meisjes die in de brugklas zitten (13 jaar)??? Of is die te opvallend voor naar school enzo op te doen?? Ik vind hem namelijk heel leuk eruit zien op de foto’s
    Of is de lipgloss Miss sporty Pasadena meer wat voor mij???

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *