NYX butter gloss – peaches and cream

Oke, mijn aller eerste NYX aankoop is een feit. Ik heb al zo veel goede verhalen gehoord over het merk en de butter gloss dat ik besloot een bestelling te plaatsen bij de online webshop van Douglas. En alhoewel ik echt geen lipgloss type ben, ben ik erg benieuwd naar de butter gloss.

Het is erg moeilijk om via een website een kleur uit te zoeken. Zeker als de website 12 prachtige kleuren verkoopt. Ik besloot het een beetje veilig te houden en koos voor peaches and cream.

De buttergloss is een lipgloss. Normaal gesproken hou ik echt niet van een lipgloss, het plakt te veel en moet vaak bijgewerkt worden. De butter gloss heeft een spons aplicator wat ik wel een plus punt vind, ik vind het veel fijner aanbrengen dan wanneer het een kwastje heeft.

Op de swatch ziet de kleur er erg mooi uit, het doet me wel een beetje aan barbie denken. De gloss heeft een mooie glans en het belangrijkste, zo op mijn huid plakt het niet.

Wat een ontzettend mooie subtiele kleur is het. Ik was een beetje bang dat ik er met de buttergloss een beetje bij zou lopen als barbie. Maar nee, de kleur is juist heel subtiel. De buttergloss blijft erg lang zitten, zeker 4 uurtjes. Tussen door heb ik wat gegeten en gedronken. En het aller belangrijkste, eindelijk een lipgloss die niet plakt. Ik ben blij dat ik het geprobeerd heb want de butter gloss is zeker een aanwinst voor iemand die niet van dat geplak houd.

De butter gloss is online te koop op de website van Douglas, en bij de NYX verkooppunten. De gloss kost 6,99 EURO en is vekrijgbaar in 12 mooie kleuren.


Heb jij al ervaring met de NYX butter gloss?


Liefs,
priscilla

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *