Primark // eyeshadow palette

Zoals jullie konden zien in een eerdere shoplog kocht ik een prachtige palette met mooie kleuren ogenschaduw. Ik kreeg erg veel vraag naar de palette en net zoals jullie was ik zelf ook erg benieuwd.

Als de palette dicht zit dan ziet die er niet zo bijzonder uit. Zelfs een tikkeltje saai. Er zitten 2 stickers op. Op de bovenste sticker zie je 8 kleuren ogenschaduw staan. Ik snap niet waarom dat erop zit, het zijn niet eens de kleuren die in het palette zitten. Ook staat op de sticker de prijs. Op de onderste stickers zie je staan 8 SHADE NIGHT EYE SHADOW PALETTE.

Op de achterkant zie je wat informatie staan, onder andere de houdbaarheidsdatum ( 24 maanden ) en indien het product in het oog komt je het met schoon water moet spoelen.

Zoals al op de sticker stond zitten er 8 kleuren ogenschaduw in het palette. Waaronder 3 matte en 5 glitter achtige ogenschaduws. Ik ben echt super benieuwd naar de pigment hier van. Het palette bevat vrijwel alleen donkere kleuren. Er zitten 2 iets lichtere kleuren tussen een blauwe en een grijze.

En zo zien de kleuren er uit! Ik moet heel eerlijk bekennen dat de matte kleuren een wat mindere pigmentatie hebben, ik heb aardig moeten duwen wilden de kleuren zo op mijn arm komen. Ook lijken er 3 kleuren erg veel op elkaar zoals je kunt zien op de foto. Van de glitter achtige kleuren vind ik het pigment wel erg goed, de glitters vallen gelukkig minder op dan als je het ziet in het palette.
Ik vind het een prima palette voor een mooie avond look.

Ik heb wel even goed moeten zoeken in de Primark naar een palette wat nog heel was, ze waren bijna allemaal vies en stuk. Het palette kost 3 euro.

Wat vind jij van het palette?

Liefs,
Priscilla

Volg je me al op Bloglovin en Facebook?

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *