Review – blush powder

Mij kun je altijd blij maken met een nieuwe blush. Welke vrouw kan er nou geen genoeg van hebben? Ik had nog een cadeaubon liggen van de Etos, dus na een rondje lopen door de winkel kwam ik deze prachtige blush tegen. Ik vind het een plaatje om te zien, maar ik ben ook erg benieuwd naar de pigmentatie.

De blush is van het Etos merk zelf. Ik ben erg tevreden over de prijs – kwaliteit van Etos.

De blush heeft verder geen naam, jammer want dat vind ik altijd wel een leuke toevoeging aan een make-up product. De blush is 24 maanden houdbaar, best lang.

Ik vind de kleuren echt prachtig, alle kleuren die mij aanspreken zit in 1 potje verwerkt. De lichte kleuren kun je gebruiken als highlighter. Je kunt er voor kiezen de kleuren samen te mengen, maar je kunt ze ook zeker apart gebruiken.

De pigmentatie stelt me zeker niet teleur, ik ben 1 keer met me vinger over de kleur heen gegaan. De eerste 2 kleuren springen er al van af.Ik heb op de foto gewoon alle kleuren door elkaar gebruikt, persoonlijk denk ik dat het mooier is de blush per kleur te gebruiken omdat het gemengd erg donker uit valt.
Ik ben erg tevreden over de blush en de lichte kleuren vind ik prachtig als highlighter. De blush is te koop bij Etos en kost 4,99.


Wat vind jij van de kleuren?

Liefs,
Priscilla

Comments

  1. says

    Ik heb deze blush ook! En ik gebruik ook vaak de kleurtjes apart, omdat het anders iets té is, maar ik vind m wel echt heel fijn!

    Liefs,

    PS. (In je titel staat blus powder, ipv blush!)

  2. says

    Wauw, die blush is zo mooi vorm gegeven. Daarnaast vind ik de kleur je erg mooi staan. Ik vind het eigenlijk wel mooi dat de blush wat feller/opvallender is <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *