Sinful Colors – nailpolish


Bij  meerdere meiden zag ik deze oh zo leuke lakjes voorbij komen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik nooit eerder had gehoord van het merk Sinful Colors waardoor ik natuurlijk extra nieuwsgierig was geworden. Ik op zoek naar de lakjes, maar echt werkelijk nergens te vinden. Heb ik weer dacht ik. Nu was ik heerlijk aan het winkelen in Amsterdam en deed mijn standaard  rondje in de kruidvat en laat ik nou net tegen de lakjes aan lopen. YES, ik heb 5 prachtige kleurtjes gekozen.

Island Coral – Hottie – Rich In Heart – Pink Forever – Pinky Glitter


Aan het onderkant van de lakjes zie je het nummer en de naam staan. Leuk detail dat iedere nagellak een eigen naam heeft. In 1 flesje zit 15 ML wat ik persoonlijk meer dan genoeg vind. En de lakjes zijn 24 maanden houdbaar.


Zo op het eerste oog vind ik het kwastje erg tegen vallen. Het kwastje is erg smal. Ik ben benieuwd hoe het lakt.


Pinky Glitter – Wat een practig kleurtje. Ik heb het lakje hier gebruikt als topcoat over een wit dekkend lakje. Ik heb 1 laagje hoeven aanbrengen. Je moet wel voorzichtig zijn want het glitter lakje droog erg langzaam.


Hottie – Het tweede glitter lakje.  Ik heb deze expres aangebracht zonder er een ander lakje er onder aan te brengen. En zo zie je dat het lakje toch echt mooier is als je het gebruikt als topcoat. Dit zijn trouwens 2 laagjes.


Rich in Heart – Wat een prachtige kleur! Ik heb maar 1 laagje hoeven aanbrengen en de dekking is echt perfect. Deze lak droogt een stuk sneller als de glitter lakjes, gelukkig.


Pinky Forever– Echt een barbie roze kleur, super gaaf. Ook van dit lakje heb ik 1 laagje aangebracht. En wat een glans komt er van af.


Island Coral – oei wat gek, zoals je misschien wel kunt zien lakt deze heel erg stroperig. Wat jammer want ik vind dit wel een prachtige kleur.Conslusie : Ik heb een dubbel gevoel bij de lakjes. Op zich is het kwastje wel goed te doen, hij is iets wat smal maar dat is nog wel te overzien. De glitter lakjes vind ik echt een prachtige kleur/effect hebben maar ik zou ze persoonlijk toch echt als topcoat gebruiken. De metallic zwart/rode kleur vind ik echt prachtig en heeft een hele mooie dekking. Maar het laatste lakje is een echte tegenvaller, heel erg jammer dat de substantie zo stroperig is. Ik denk dat ik ze wat vaker ga gebruiken en misschien dat mijn hart er dan wat sneller van gaat kloppen.

De nagellakjes zijn te koop Bij kruidvat maar op dit moment alleen nog bij grote filialen. Zoals ik al zei ik heb die van mij gekocht in Amsterdam. Voor 1 nagellak betaal je 1,99.

Ga jij een lakje kopen van Sinful Colors?

Liefs,
Priscilla

Comments

  1. says

    Ik kende dit merk helemaal niet! Jammer dat je er zo’n dubbel gevoel erbij hebt, maar misschien zijn deze lakjes leuk genoeg voor een avondje uit? Voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten 🙂 X

  2. says

    Jammer dat je niet helemaal tevreden bent! Ik heb ze bij mij ook zien staan, maar twijfelde omdat ik het niet kende. Ik vind die blauwe glitters wel heel gaaf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *