Swatches: L’orèal Nailpolish action

Een aantal weken geleden spotte ik al Rimmel, Maybeline en L’oreal make-up en nagellak bij de action. Alles lag verstopt in bakken en ik moest goed zoeken om er wat leuks tussen uit te vinden. Nu zag ik in de folder dat het weer in de aanbieding was maar nu voor nog goedkoper! Namelijk 1,79 per stuk. Ik ben meteen naar de action gegaan en vond 5 leuke kleurtjes nagellak van Loreal. Benieuwd naar de swatches? Lees dan verder..

Helaas hebben de lakjes geen namen maar gelukkig staat er wel een nummer op.


207 en 622
Ik vind dit 2 hele mooie kleurtjes. Ik heb van beiden lakjes maar 1 laagje hoeven aanbrengen. Deze lakjes ga ik zeker nog vaker gebruiken. Dit is absoluut een goede koop.


821 en 825
Het glitterlakje vind ik erg mooi al heb ik hier wel 3 lagen aangebracht. Ik ga hem wel vaker gebruiken maar dan als top coat. Het tweede lakje is totaal niet mijn kleur. In het flesje zag die er een beetje koraal achtig uit maar op mijn nagels is hij echt neon oranje. Ook dekt deze lak totaal niet, ik heb hier 4 lagen aangebracht.Heel jammer want deze kleur sprak mij in de winkel het meeste aan.
817
Last but not least deze mooie blauwe metallic kleur. Ik ben echt gek op deze kleur! Dit kleurtje had ik nog niet in mijn nagellak verzameling dus dit is zeker een goede koop. Ook van deze lak heb ik 1 laagje aangebracht.

Dat waren de lakjes alweer. Wat vind jij de mooiste kleur?

Liefs,
Priscilla

Comments

  1. Anonymous says

    Hallo ik vind dit een super mooi blog en heel leuk om te lezen ik belijk veel blogs ik vind dit blog dan echt het leukst je krijgt van een hele dikke 10

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *