The Master Perfumer // White lily & Black vanilla

Naast de geuren Amber, Rose, Orange Blossom, Cherry Bloom en Violet Orchid heeft The Master Perfumer, die exclusief verkocht wordt bij het kruidvat 2 heerlijke nieuwe geuren.

De 5 eerder opgenoemde geuren vond ik al een groot succes en was dus daarom extra benieuwd naar de 2 nieuwste geuren.

Als ik naar de verpakking kijk vind ik het er best luxe uit zien. Je ziet duidelijk de geur van de parfum er op staan. In dit geval gaat het om de White Lily & Black Vanilla. Ik moet eerlijk bekennen dat ik geuren waar vanille in zit meestal oversla, ik vind het vaak te overheersend en word er snel misselijk van. Toch was ik reuze benieuwd naar de geur.

Uiteraard heb ik eerst gekozen voor de handige tasverstuivers. In het flesje zit 15ML erg handig om dus mee te nemen in je tas. Wel moet ik er bij zeggen dat de flesjes van glas zijn, dus ik raad je zeker aan om het flesje in het doosje te bewaren. Mocht het flesje hard op de grond vallen zit je tas onder met parfum en dat zou zonde zijn.

White Lily – Een geraffineerde mix van oranjebloesem, lelie en amber. Wat een heerlijke frisse parfum vind ik dit. Het is een typische vrouwen geur, niet te sterk maar wel goed aanwezig.

Black Vanilla – Een onweerstaanbare mix van freesia, vanille en muskus. Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik onder de indruk ben van deze geur. De vanille geur ruik je heel subtiel. Eindelijk een parfum met vanille waar ik niet misselijk van word. Een heerlijke warme zwoele geur die geschikt is voor alle gelegenheden.

Het flesje heeft een handige verstuiver waardoor de parfum goed verspreid word over het lichaam.

Ik ben erg enthousiast over de geuren en ga deze zeker vaker gebruiken. De Black Vanilla gaat zeker mijn tas in. Voor de tasverstuivers van 15 ML betaal je 3,49. Ook zijn de parfums beschikbaar in 50 ML en deze kosten 7,99. De parfums zijn exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat online en in de winkel.


Heb jij al ervaring met een parfum van The Master Perfumer?

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achter laat.

Liefs,
Priscilla

Comments

  1. says

    De geuren lijken me erg lekker! Ik heb ze nog nooit geroken. Als ik weer eens bij het Kruidvat kom, ga ik zeker eventjes ruiken. Black Vanilla lijkt me super lekker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *