Treacle Moon Dusted Cocoa heaven bath & shower gel

2016-05-04 12.35.40

Ik ben dol op chocolade en dol op Treaclemoon en laat Treaclemoon nu net een nieuwe geur hebben uitgebracht. Dusted cocoa heaven, een bad en showergel met een onweerstaanbare romige geurbeleving van pure chocolade. Ik testte het uit. Kijk je mee?

2016-05-04 12.38.26

Het is maar goed dat deze mega flacon van 500ML een klik dop heeft en geen draaidop. De flacon, of zeg maar gerust fles, is mega groot en door de klikdop kun je de hoeveelheid showergel die je nodig hebt makkelijk doseren. De verpakking is voorzien van allerlei leuke teksten. Zo heb je nog iets leuks te lezen tijdens een ontspannen bad momentje.

2016-05-04 13.44.12

Treacle moon heeft al veel verschillende geuren uitgebracht voor onder de douche en om je lichaam mee te verwennen. Ik vind ze allemaal erg lekker, maar toch weet ik niet zeker of deze geur mij wel gaat bevallen onder de douche. Ik bedoel, chocolade eten daar word ik gelukkig van, maar het gebruiken voor mijn lichaam.. we zullen het zien!

2016-05-04 12.36.03

De ingrediënten kennen we inmiddels allemaal al wel. Wist jij al dat Treacle moon niet op dieren test en dat de verpakkingen gemaakt zijn van 100% recyclebaar plastic? Dat is natuurlijk altijd goed om te weten.

bad

De douchegel is een heerlijke dikke en romige substantie. En hoe kan het ook anders, de substantie is uiteraard bruin. Wanneer ik er water aan toevoeg begint de douchegel rijkelijk te schuimen. Dusted cacao is dus bestemd voor onder de douche, maar ook voor een warm schuimbad.

2016-05-04 12.38.48

Toen ik de geur voor de eerste keer rook, was het eerste dat in mij opkwam; heftig! Heftig, maar wel erg lekker. De chocolade geur is heel sterk aanwezig en na het wassen van mijn lichaam blijf ik deze ook nog erg lang ruiken. Het is maar goed dat Treacle moon op de verpakkingen neerzet dat het product niet geschikt is om op te eten, want mijn chocolade verlangens worden na het ruiken van de douchegel alleen maar erger.

2016-05-04 12.35.40

Voor dagelijks gebruik vind ik de douchegel niet geschikt. Dit is overigens een persoonlijke kwestie, ik moet maar net zin hebben in de geur. Verder ben ik heel tevreden over dusted cocoa. Mijn lichaam wordt goed schoon en de douchegel is heerlijk verzorgend en droogt mijn huid niet uit. Mocht jij een chocolade addict zijn, dan kan ik je de douchegel zeker aanraden!

De Treacle moon dusted cocoa heaven bath en shower gel is te koop bij Etos en Albert Heijn en kost €4,95.

Ben jij ook dol op chocolade? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

*Dit product heb ik ontvangen ter review.

Comments

  1. says

    Ik heb nog nooit een product van Treaclemoon geprobeerd, maar hoor hier altijd zulke goede verhalen over dat ik toch een keer iets moet gaan kopen van dit merk :-)!

  2. says

    Mijn hoofd moet ernaar staan, maar als die ernaar staat dan word ik hier zo gelukkig van, haha! Ik heb nu ook een beetje in mijn handzeep-pompje gedaan!

  3. says

    Ik hou heel erg van chocolade, maar eigenlijk alleen van de smaak. De geur vind ik nooit zo lekker haha, ik moet er niet aan denken om nadat ik me gewassen heb om aan mijn arm bijvoorbeeld te ruiken en de chocolade geur te ruiken haha. Nee dit product is niets voor mij 😉 xx♥

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *