Yves Rocher – Jardins du Monde

Ik gebruik al een hele tijd de shower gel van Yves Rocher en dan voornamelijk de granaatappel. Toch was ik ook erg benieuw naar de andere geuren en besloot er 6 te bestellen. 6 klinkt misschien heel veel maar dat is het niet. Je betaald per flacon 1,50, dat vind ik echt geen geld!

Verkwikkende douchegel met granaatappel uit Spanje. Alle douchegellen zijn vernoemd naar een land wat ik wel een leuk idee vind. Deze geur was altijd al mijn favoriet! Alles wat naar granaatappel ruikt vind ik lekker ruiken.

Verkwikkende douchegel met lotusbloem uit Laos. Buiten dat de kleur van dit flacon erg leuk is ruikt de douchegel ook erg lekker. Er komt een sterke bloementjes geur van af maar de geur overheerst niet te veel.

Zachte douchecrème met Californische amandel. Deze vloeistof is creme achtig. Het ruikt echt heerlijk, ik krijg er een beetje een vakantie/hotel gevoel van. Vaak als je op vakantie in je hotel bent liggen er in de badkamer wat miniatuur producten. De geur van deze douchegel doet me daar erg aan denken.

Vitaliserende douchegel met sinaasappel uit Florida. Deze douchegel ruikt naar Fanta, wat ik overigens niet erg vind want ik ben gek op Fanta haha. Je moet wel van de geur houden.

Verfrissende douchegel met limoen uit Mexico. Dit is een geur die ik persoonlijk iets minder snel zou pakken. De geur is behoorlijk sterk en aanwezig en mij net iets te zoet.

En als laatste Weldadige douchegel met lavendel uit de Provence. Normaal houd ik niet van lavendel geuren maar wou deze toch graag uitproberen. Maar helaas, deze valt echt niet in de smaak. Hij ruikt zelfs vies ( sorry ik kan er geen beter woord voor bedenken ). Het doet me erg denken aan de geur van een toiletblokje.

De vloeistof in de flacons hebben dezelfde kleur als de flacons zelf. Dat vind ik altijd wel een leuk detail bij douchegellen. Verder vind ik het echt heerlijke doucheproducten, en ze zijn zeker het geld waard!

Heb jij al ervaring met de doucheproducten van Yves Rocher?

Liefs,
Priscilla

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *