Yves Rocher limited edition Douchegel kerstcollectie

Yves Rocher heeft weer een heerlijke limited edition verzorgingslijn speciaal voor de kerst. De flacons zien er weer te leuk uit om te laten liggen. De lijn beschikt over heerlijke douchegellen, lippenbalsems, handcrèmes en meer. Ik ben dol op de kerst en moet daarom alle kerst gerelateerde producten hebben. Ik rende naar de winkel en scoorde de 3 waanzinnig lekkere douchegellen.

Er zijn 3 geuren die behoren bij de limited edition lijn.

Redberries – Blackberries – Cacoa & orange
 
 
 
 
De flacons hebben een handige klik dop, zo raak je nooit de dop kwijt. 
 
 
 
 
 
Redberries – De rode vruchten zijn sterk aanwezig. Hij ruikt erg lekker en tegelijkertijd ook zoet en fruitig.
 
 

 
 
Blackberries – De zwarte vruchten geven een iets warmere geur af waardoor ik blackberries meer geschikt vind voor de koudere dagen.
 
 
 
 
Cacao & orange – Dit is absoluut mijn favoriete geur van de 3. De geur is warm en zoet tegelijk. Hij ruikt overigens ook precies naar PIMS koekjes, chocolade koekjes met een sinaasappel vulling. Erg lekker!
 
 
Yves Rocher heeft weer goed haar best gedaan met de limited edition lijn. De geuren zijn erg lekker en de flacons zien er te leuk uit. De douchegellen zijn trouwens ook erg leuk om als cadeau weg te geven.
 
De Yves Rocher limited edition douchegellen 200 ML zijn online te koop en in de winkel van Yves Rocher en kosten 1,95 per flacon.
 
Welke lijkt jou het lekkerst?
 
 
 
 
 
 


Comments

  1. says

    Ze lijken me heerlijk, vind je de balckberry ook ruiken naar de likschelpjes snoepjes van vroeger? aah nee pims koekjes, iets waar ik totaal niet van hou haha. Hoewel ik daar wel een hancreme van heb.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *