Catrice luminous lips lipsticks

IMG_9382

Langzaam aan worden de nieuwe Catrice producten vervangen voor de oude. Ik kon mijn geluk niet op toen ik zag dat Almere alle nieuwe producten al in de schappen heeft liggen. Ik nam al een paar producten mee en vandaag laat ik jullie er hier 2 van zien. Kijk je mee?

IMG_9440

Een van de vernieuwde producten zijn de lipsticks. Wat betreft de lipsticks van catrice vond ik ze altijd al geweldig. Nu komt met Catrice met een geheel nieuwe lijn; de luminous lips lipsticks. De lipsticks zijn te herkennen aan de opvallende zilveren hulsen. Wel moet ik even aan het systeem wennen, de dop gaat er vrij stroef op en van af.

IMG_9439

Er zijn maar liefst 14 nieuwe kleuren, ik ging voor 030 Undercover nude & 070 What’s AP-ricot?. De lipsticks bevatten  hyaluronzuur die de lippen voller laten lijken, hebben een medium dekking en glamorous glans.

IMG_9383

070 What’s AP-ricot is een mooie licht roze kleur. Ik ben enorm benieuwd naar het pigment en stiekem hoop ik dat de kleur op mijn lippen er precies hetzelfde uitziet als de kleur in de huls. 030 Undercover nude is een licht bruin/roze kleur. Ik koos een keer voor zachte nude kleuren, moet kunnen!

IMG_9392

Op de swatch zie je al heel duidelijk de glans er van af schitteren.

IMG_9400

070 What’s AP-ricot? Ik verbaas me een beetje over de hoeveel kleur wat er van de lipstick af komt. Voor een medium dekking ben ik erg tevreden, de kleur is duidelijk te zien. De lipstick voelt overigens meer aan als een lipgloss, de textuur is zo romig en zacht.

IMG_9404

030 Undercover nude vind ik ook erg mooi en ook hier zie je duidelijk de kleur. De glans is precies goed. Ook hier voelt de lipstick weer aan als een lipgloss maar het plakt absoluut niet.

IMG_9385

Uiteraard ben ik met het dragen van de lipsticks wat gaan eten en drinken. Hoe blij ik met de pigmentatie was heeft de houdbaarheid mijn blijheid een beetje neer gehaald. De lipsticks waren beiden zo goed als verdwenen na mijn maaltijd. Ook blijven de lipsticks erg nattig aanvoelen op mijn lippen, ze drogen niet lekker op als ieder andere lipstick. Wat betreft de kleur en pigmentatie ben ik erg tevreden, helaas blijven de lipsticks niet heel lang zitten en zullen deze ook geen favoriet worden van mij. Jammer Catrice, doe mij maar gewoon de vertrouwde oude!

De Catrice Luminous lips lipsticks zijn te koop bij Kruidvat en kosten 3,99 per stuk.

Wat vind jij van de vernieuwde lipsticks?

Comments

 1. says

  Zonde dat ze niet zo lang blijven zitten, ik vind het ook een nadeel dat ze op een lipgloss lijken op je lippen, iets waar ik totaal niet van hou. Super jammer want de kleur vind ik echt prachtig! Mooie foto’s, wauw!

 2. says

  Ik was helemaal overtuigd bij de swatches maar nu ze niet zo lang blijven zitten. In de winkel vond ik ze niks en geen dekking hebben. Ik denk dat ik er toch eentje wil hebben omdat ze zo mooi op je lippen zijn.. Dan pak ik hem maar wat vaker uit mijn tas.

 3. says

  Oe, hyaluronzuur. Klinkt wel fijn voor mijn altijd droge lippen. Ik vind de foto’s dat je ze op hebt geweldig mooi. Staan je zo pretty! Jammer dat ze niet zo lang blijven zitten.

 4. says

  Het design vind ik wel erg mooi en strak, jammer dat de lipsticks zelf je niet zo goed bevallen. Dan kan de kleur nog zo mooi zijn, je wilt toch ook wel van een lipstick op aan kunnen!

 5. says

  Wat een prachtige nude kleurtjes! Ze staan je beide echt heel mooi. Zulke lipsticks zijn altijd zo makkelijk om even snel in je tas te gooien als je weg gaat, ze passen overal bij! X

 6. says

  Wat een mooie foto’s – ik heb er ook twee gekocht en was best verrast over de dekking die eraf komt. Maar inderdaad die houdbaarheid is echt zo kort. Ben het met je eens hoor, geef mij de oude maar gewoon 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *