Catrice It Pieces collectie

2015-08-03 10.34.39

Door de gigantische kortingsactie bij Kruidvat onlangs waren alle producten uit de Catrice It pieces collectie al weg gekaapt. Ik besloot langs te gaan bij een Kruidvat filiaal, waarvan ik weet dat collecties hier vaak nog wel verkrijgbaar zijn. Yes, het schap was nog flink gevuld en de producten die mij het meest aanspraken nam ik mee naar huis. Kijk je mee?

2015-08-03 10.35.34

Je zal je misschien wel afvragen waarom de producten er hetzelfde uitzien als de producten uit het vaste assortiment. De It Pieces collectie is een soort voorproefje van de nieuwe producten die zullen verschijnen in het vaste assortiment. Er is een kleine selectie gemaakt met producten die je alvast kunt kopen/ zien. Mochten de producten dus al uitverkocht zijn, wees niet bang want ze zijn snel weer verkrijgbaar. De It Pieces collectie laat alvast een blush, een aantal lipsticks, nagellak, oogschaduw en highlighters zien. Ik besloot te gaan voor de blush, een lipstick en een nagellakje die ik stuk voor stuk zal laten zien.

2015-08-03 10.45.54

Catrice ultimate Nail Lacquer 94 It’s A Very Berry Bash €2,99.
De lakjes kennen we inmiddels allemaal al wel. Wat betreft de verpakking is er niets aan vernieuwd, maar de kwastjes zijn wel verbeterd. Daarnaast worden er een aantal nieuwe kleuren toegevoegd in het assortiment, welke helemaal passen bij de herfst. Het kwastje ziet er op het eerste oog goed uit. Niet te lang, vrij breed en mooi rond afgesneden.

IMG_2565

De roze/rode framboos kleur is perfect voor de herfst. Er komt een wanzinnige glans vanaf en de lak dekt volledig met 2 laagjes. Het kwastje lakt erg fijn, gemakkelijk en mijn nagels zijn geheel droog binnen 2 minuten. Het lakje zelf blijft ongeveer 3 dagen mooi op mijn nagels zitten, wat ik overigens prima vind. Yes, ik ben enthousiast over het lakje en weet zeker dat ik de andere kleuren ook nog ga scoren!

2015-08-03 10.36.55

2015-08-03 10.36.11

Catrice Multi matt blush 020 La-Lavender €3,99.
Het pronkstuk van de collectie is wat mij betreft toch wel de nieuwe matte blush. De blush is te herkennen aan de vierkante, doorzichtige verpakking en laat direct 4 kleuren zien. Het design van de blush is niet nieuw, want Catrice heeft al meerdere vergelijkbare blushes in het assortiment. Toch is de blush zelf wel vernieuwd, want de kleuren zijn geheel matte.

2015-08-03 10.47.02

Catrice ultimate stay lipstick 060 Floral Coral €4,99.
De lipstick is te herkennen aan de zwarte, lange huls wat meteen vrij luxe oogt. Er worden weer een aantal mooie kleuren toegevoegd aan het assortiment, waaronder deze roze kleur. De lipstick heeft een satijn matte finish en belooft goed gepigmenteerd te zijn.

2015-08-03 10.48.24

Op de foto zie je de swatches van de blush en lipstick. De lipstick knalt meteen van mijn arm af en is goed gepigmenteerd, maar de blush moest wel met een aantal lagen flink opgebouwd worden.

IMG_2579

De lipstick heeft een mooie oud roze kleur en de pigmentatie is top. De lipstick brengt gemakkelijk aan en heeft een matte effect, maar voelt tegelijkertijd ook heerlijk soepel aan op mijn lippen. Catrice is erin geslaagd om mij blij te maken, want de lipstick blijft ook nog eens 4 uur mooi op zijn plek zitten. De blush daarin tegen stelt me iets teleur. De kleur moet met veel lagen opgebouwd worden wil ik iets terug zien op mijn wangen. Erg jammer, want op het eerste gezicht was het toch wel het pronkstuk van de collectie.

2015-08-03 10.34.39

Catrice heeft weer prachtige nieuwe producten mogen toevoegen aan het assortiment. De nagellak en de lipstick zijn mijn favoriet en hiervan wil ik nog wel een aantal kleuren toevoegen aan mijn stash. Van de blush had ik jammer genoeg toch wel meer verwacht, maar door flink met je blush kwast over de blush te gaan kun je nog een subtiele kleur geven aan je wangen.

De Catrice It Pieces collectie is te koop bij Kruidvat.

Wat is jouw favoriet? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

 

RelatedPost

Comments

  1. says

    Hmm, die nagellak <3 Ik denk dat ik van de week eens even een bezoekje aan de Kruidvat breng. Ik vind dat echt een super mooi en sjiek lakje. Precies wat ik mooi vind. Wellicht meer voor herfst en winter, maar je kan er niet vroeg genoeg bij zijn toch?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *