Preview; Catrice limited edition Doll’s collection

6

Fashion doll meets sixties! Jetset glamour, zwart witte contrasten en de invloeden van optische kunsten. De reis door de tijd neemt je mee terug naar de jaren 60. Het tijdperk waar Twiggy het icoon was van alle top modellen. Met haar poppenogen, brede eyeliner en een dikke laag mascara was ze het idool van een gehele generatie. De collectie bevat musthave producten die zorgen voor een expressieve oog make-up look, zoals de Matt Dip Eyeliner, de Glamour Doll Mascara en de Doll Lashes. Matte texturen en zachte pastelkleuren zoals lavendel, licht groen en abrikoos zorgen voor een poppen-achtige look met een frisse touch. Cartrice brengt de jaren zestig helemaal terug.

2

Doll’s collection satijn matte oogschaduw 3,79,-

De zachte poeder oogschaduwen met een satijn-matte afronding zijn beschikbaar in drie gelimiteerde kleuren die maximale dekking bieden. Lavender, crème en pastelgroen. De fijne zachte textuur voelt zacht op je huid en de unieke verpakking is een ware eye-catcher. Beschikbaar in; C01 Playing in lavender heaven, C02 Hide & green en C03 Be my porcelain doll!.

5

Doll’s collection glamour doll mascara 3,99,-

De speciale borstel bedekt elke individuele wimper met een zwarte textuur zonder hem te verzwaren. Dit zorgt voor extra volume om fascinerende, lange en dikke wimpers te creëren. Jaren zestig tip; om de poppen-achtige oren te creëren is het belangrijk om de mascara op zowel je bovenste als onderste wimpers aan te brengen. Verkrijgbaar in C01 Black.

Doll’s collection Matt dip eyeliner 2,99,-

De jaren zestig wing is de ultieme musthave voor perfecte poppen ogen. Met de longlasting matt dip eyeliner wordt het gemakkelijk om snel een lange duivenstaart aan te brengen langs je bovenste wimpers. Het resultaat is accuraat en heeft een prachtige matte finish. Verkrijgbaar in C01 Black.

4

Doll’s collection Doll lashes 4,49,-

Valse wimpers zijn essentieel onderdeel van de Twiggy-look. Met de Doll lashes biedt Catrice je kunstmatige wimpers voor de bovenste en onderste lijn aan om een expressieve make-up stijl met een echt wow-effect te creëren. De set wordt geleverd met een mini lijm.

Doll’s collection cuticle tattoos 2,29,-

De cuticle tattoos worden direct aangebracht onder het nagel bod op de vingers om de nagels een stijlvolle frame te geven. Verkrijgbaar in C01 Catch me if you’re Ken.

1

Doll’s collection Ball blush 3,99,-

Dep deze crèmige blush rechtstreeks op je wangen en je creëert en poederige matte finish zodra je de huid raakt. De lichte texturen voelen wonderbaarlijk zacht aan en de abrikozen kleur zorgt voor een stralende look. Verkrijgbaar in C01 Droll like a Doll.

3

Doll’s collection Nagellakjes 2,79,-

Lavendel, abrikoos, pastel groen en wit met abrikozen glitters. Deze lente kleuren geeft de retro look een lichte touch. Ultieme kleuren, ultieme dekking en de ultieme glans maken van de nagellakjes een ware musthave met effecten die variëren van sprankelend naar matte. Verkrijgbaar in C01 Droll like a doll, C02 Playing in lavender heaven, C03 Hide & green en C04 Be my porcelain doll!.

 

Ik ben niet helemaal ondersteboven van de collectie, de kleuren liggen me niet zo. Ik ben wel reuze benieuwd naar de blush.

De Catrice doll’s collection ligt vanaf half maart in de winkels en is te koop bij Trekpleister en Kruidvat zolang de voorraad strekt.

Wat vind jij van de collectie?

 

Comments

 1. Nicole says

  Wat kan je toch goed schrijven!
  Hele mooie collectie, vooral de mascara, eyeliner en blush spreken me aan. Wel een rare naam hoor, Droll like a doll

 2. Nicole says

  Wat kan je toch goed schrijven!
  Hele mooie collectie, vooral de mascara, eyeliner en blush spreken me aan. Wel een rare naam hoor, Droll like a doll

 3. says

  Ik ben benieuwd naar de eyeliner en mascara. De nagellakken uit deze collectie laat ik nu staan. De vorige 2 LE collecties van Catrice vielen de lakjes mij enorm tegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *