Calvin Klein CK all Eau de Toilette

20170210_101258

Fris, modern en levendig is wat het nieuwe CK parfum benadrukt. Calvin Klein brengt weer een heerlijk parfum uit en dit keer geen CK One, maar CK All. Kijk je mee?

20170207_132806

Er zijn al ontzettend veel CK One unisex geuren uitgebracht, maar nu begint er een nieuw hoofdstuk bij CK One. CK All, geheel voor de nieuwe generatie. CK All is gecreëerd door het iconische parfumeursduo Alberto Morillas en Harry Fremont die ook de originele CK One geur creëerden. CK All is een nieuwe creatie op de originele CK One geur. Complexer, veelzijdiger en houtachtiger.

20170207_132842

De Flacons van de CK geuren zijn altijd hetzelfde, alleen zijn er hier en daar kleuren en details aangepast. CK All lijkt qua uiterlijk en kleur op de originele CK One geur. Enkel is het flacon helemaal wit en niet transparant. Bij de flacons van CK zit altijd een los opzetstukje die je er zelf dient op te draaien. Op dit opzetstukje zit de verstuiver waarmee je de geur kunt op sprayen. Het nadeel hier van is dat je geen bijbehorende dop hebt. De enige manier hiervoor is dat ik het opzetstukje er weer af draai en het dopje er vervolgens weer op draai. Niet echt handig en dit weerhoud mij ervan om de geur ergens mee naartoe te nemen. Een dopje is toch iets hygiënischer en voorkomt lek gevaar in bijvoorbeeld mijn tas.

20170207_132915

Basisnoten: amber, muskus en vetiver
Hartnoten:
paradisone, coronal, lilyflore en rabarber
Topnoten:
bergamot, mandarijn en grapefruitbloesem

Ondanks dat de geur unisex is en ik 9 van de 10 keer de CK geuren vrouwelijker vind, vind ik CK All meer geschikt voor mannen. De geur is enorm citrusachtig, wat een frisse twist geeft aan de geur. Maar subtiel ruik ik ook houtachtige accenten en is de geur enorm krachtig en levendig. De perfecte geur voor de lente! Ik vind CK All aangenaam om te ruiken en zelfs mijn man is aangenaam verrast door deze geur.

20170207_132942

Het blijft altijd lastig met unisex geuren. De een vindt de geur mannelijker terwijl de ander het juist vrouwelijk vindt. Dit blijft natuurlijk een persoonlijke smaak en ik raad je dan ook aan de geur even zelf te ruiken in de winkel. Voor mij is de geur iets te mannelijk, maar wie weet past de geur wel helemaal bij jou! Overigens ben ik verbaasd door de houdbaarheid. Ondanks dat CK All een Eau de toilette is, blijft de geur toch de gehele dag aanwezig.

*Adviesverkoopprijs;

100 ml €49,45
50 ml €36,12

CK All Eau de Toilette is vanaf half februari te koop bij de geautoriseerde Calvin Klein fragances parfumerieën en warenhuizen.

Wat vind jij van unisex geuren? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

*Dit product heb ik ontvangen ter review.

Comments

  1. Varenka W says

    Ik ben niet zo van de unisex geuren, dan draag ik liever een stevige zoete heren geur dan iets als dit. Maar bij iemand anders vind ik het dan weer wel heel lekker ruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *