Clinique Pop matte lip colour + primer

20160728_102430

Matte lipsticks blijven enorm populair en ook Clinique weet hier nu ook goed op in te spelen. Je kent ze vast wel, de Clinique pop lipsticks met geweldige kleuren. Vanaf half augustus zijn deze lipsticks nu ook verkrijgbaar in een matte finish met een ingebouwde primer wat uitdroging voorkomt. Ik testte 3 kleuren uit en zal er vandaag alles over vertellen. Kijk je mee?

20160728_102458

De lipsticks hebben prachtige, strakke verpakkingen. Wat betreft het uiterlijk is er niets veranderd, op de matte gekleurde hulzen na. Bij de voorgaande Clinique Pop lipsticks was het gekleurde gedeelte van de huls glanzend. Leuk dat de hulzen ook mee gaan met de finish. Door de gekleurde hulzen kun je gelijk zien welke kleur je erbij pakt, want deze zijn dezelfde kleur als de lipsticks zelf. Handig, zo hoef ik niet te zoeken in mijn lipstick lade en hoef ik enkel op de kleur af te gaan. Dat voorkomt een hoop irritatie, yay!

20160728_102637

De Clinique Pop matte lip colours zijn verkrijgbaar in totaal 16 verschillende kleuren. 8 hiervan zullen te koop zijn bij de Clinique verkooppunten zoals Douglas. De overige 8 zijn exclusief verkrijgbaar bij Clinique. De kleuren die ik vandaag laat zien zijn; 05 Graffiti pop, 10 Clove pop en 14 Cute pop. De namen klinken liefelijk en houden mijn aandacht er wel bij.

20160728_102708

Van links naar rechts
10 Clove pop – 14 Cute pop – 05 Graffity pop

Het zijn 3 totaal verschillende kleuren, maar stuk voor stuk prachtig. Zo op het eerste oog denk ik dat Graffity pop het beste bij mij past, maar ik vind Clove pop ook erg uitdagend. De lipsticks hebben een matte finish, maar niet zoals wij gewend zijn. Mijn ervaring met matte lipsticks is dat ze vaak uitdrogend zijn, trekkerig aanvoelen en mijn lip velletjes accentueren. Bij deze lipsticks kan dat bijna niet gebeuren, omdat er een primer bij in zit. De ingebouwde primer sealt vocht in en zorgt voor een niet uitdrogende, gladde, sueade-achtige matte finish. Precies wat wij vrouwen nodig hebben, want niets is zo vervelend als dat uitdrogende gevoel..

IMG_8497

De lipsticks hebben een fantastische pigmentatie en glijden heel gemakkelijk met 1 dun laagje over mijn arm heen.

IMG_8525

14 Cute pop

Een prachtige kleur. Oud roze en neigt zelfs een beetje naar een paars tint. Het is een unieke kleur en doordat het niet een enorm felle lipstick is, ook geschikt voor dagelijks gebruik.

IMG_8527

05 Graffity pop

Precies een kleur waar ik dol op ben. Knal roze en lekker opvallend. De lipstick glijdt makkelijk over mijn lippen, erg fijn.

IMG_8528

10 Clove pop

Wat is dit een lastige kleur om goed over te kunnen brengen door middel van een foto. Ik heb wel 100 foto’s gemaakt en op deze foto kwam de kleur het meest dichtbij de originele kleur. In het echt is de kleur nog net even iets donkerder en intenser. Donker bruin, heel mooi, aanwezig, maar ook wel heftig. Ik hou er van!

20160728_102551

Ik ben verrast. Verrast door het fijne en comfortabele gevoel op mij lippen. De ingebouwde primer zorgt er inderdaad voor dat het droge en trekkerige gevoel van een matte lipstick verleden tijd is. Heel erg fijn. De lipsticks zijn goed gepigmenteerd en blijven 4 tot 5 uur mooi zitten. Ik ben enthousiast, doe mij maar meer van deze lipsticks. De prijzen van de lipsticks liggen wel iets hoger dan een gemiddelde lipstick. Voor een exemplaar van deze Clinique pop lipstick  betaal je €22,50, maar ik vind dat een prima prijs voor de kwaliteit die je krijgt.

De Clinique Pop matte lip colours zijn vanaf half augustus verkrijgbaar bij de Clinique verkooppunten en online bij Clinique.

Welke kleur is jouw favoriet? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

*Deze producten heb ik ontvangen ter review.

 

Comments

  1. says

    Ik heb twee lipsticks uit de Clinique Pop lijn en ik vind ze beide onwijs fijn. Mooie kleuren heb je. Vooral de kleur Cute Pop verrast mij, die had ik een stuk donkerder verwacht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *